Έχουν την υποστήριξη των πολιτών αρκεί να μην κλείνουν δρόμους! (φωτογραφίες) 

 Έχουν την υποστήριξη των πολιτών αρκεί να μην κλείνουν δρόμους! (φωτογραφίες) 

Περίπου 50 τρακτέρ αγροτών του Ν. Καβάλας στάθμευσαν χθες το πρωί σε χώρο δίπλα στο Σταυρό του Αμυγδαλεώνα.

Δίπλα στο δρόμο. Εκεί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αρκετοί αγρότες. Οι περισσότεροι πήγαν στο ραντεβού με επιβατικά οχήματα τους ή ημιφορτηγά (αγροτικά οχήματα). Με αυτόν τον τρόπο άρχισαν οι κινητοποιήσεις στο Ν. Καβάλας. Θα συνεχιστούν για άγνωστο επόμενο χρονικό διάστημα.

Και επίσης με άγνωστο τρόπο και εκδηλώσεις. Όλα εξαρτώνται από την Κυβέρνηση. Ρόλο θα παίξει η σημερινή κινητοποίηση στο κέντρο των Αθηνών. Περίπου 30 τρακτέρ προερχόμενα από το Δήμο Νέστου έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της πόλης χθες (φωτογραφία).

Πέρασαν καθ’ οδόν για το Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Σχεδόν όλα είχαν πάνω τους Ελληνικές σημαίες. Η διέλευση τους από τους κεντρικούς δρόμους έγινε γρήγορα και χωρίς κυκλοφοριακές συνέπειες. Και η Τροχαία έλαβε τα μέτρα της και η κίνηση χθες ήταν γενικά περιορισμένη.

Όσο οι αγρότες δεν κλείνουν δρόμους, έχουν την υποστήριξη και συμπαράσταση των πολιτών. Το σημείο είναι κρίσιμο. Δεν θα κλείσουμε έναν δρόμο που οδηγεί στο Νοσοκομείο, είπε χθες ο Νίκος Δημόπουλος.

Ήταν στο Σταυρό του Αμυγδαλεώνα κι αμέσως, με αυτήν τη δήλωση έλυσε τις απορίες πολλών. «Θα δούμε πόσο θα είμαστε εδώ και με ποιο τρόπο θα διαμαρτυρηθούμε» συμπλήρωσε. Χαρακτήρισε τη χθεσινή κίνηση συμβολική.

Κατέληξε με το μήνυμα στην Κυβέρνηση: «Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους αγρότες της χώρας». Σημειώνουμε ότι χθες υπήρξε ίδια κινητοποίηση και των αγροτών της Δράμας, κοντά στο Τελωνείο της Εξοχής.

Διαβάστε επίσης