ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Με ποικίλες διαδικασίες που όλες είναι σε εξέλιξη, το Νοσοκομείο Καβάλας προσπαθεί να καλύψει τα κενά προσωπικού που προέκυψαν από την αποχώρηση όσων δεν εμβολιάστηκαν. Αναζητά συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, δέχεται βοήθεια ακόμη κι από την Ιερά Μητρόπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες και μέσω του γηροκομείου της Μητρόπολης στη Χρυσούπολη θα προσφέρει στο Νοσοκομείο 3 νοσηλεύτριες. Χθες ήταν καλύτερα τα νούμερα των νέων κρουσμάτων ενώ μειώθηκαν οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας τη διαφωνία του για την κάλυψη κενών θέσεων στο Νοσοκομείο μέσω του ιδιωτικού τομέα.

 

Αθωώθηκαν στο Μονομελές Καβάλας σε δίκη για την κατάρρευση της γέφυρας Δρακονάκη – Χαραλαμπίδης. Την Πέμπτη στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του έτους, από χθες και κάθε Δευτέρα δρομολόγιο του «Αρμενιστή». Δύο τραυματίες χθες το απόγευμα, οδηγοί δικύκλων, σε τροχαία στην Τόσκα και στο κέντρο της πόλης. Τρεις νέες οργανικές θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Δια ζώσης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ. Βιβλιοθήκης η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Λύματα στη θάλασσα στην Άσπρη Άμμο, το Σάββατο και την Κυριακή λόγω βλάβης στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ. Ως 30 Σεπτέμβρη οι υποψηφιότητες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ Καβάλας. Την Παρασκευή στην αυλή του 7ου δημοτικού σχολείου εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία. Τις αγροτικές περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία του Σαββάτου επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Μέχρι την Παρασκευή δεκτές αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για 50 κενές θέσεις παιδιών στον παιδικό σταθμό του Περιγιαλίου.

 

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα στην Αθήνα ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Πετρόπουλος. Ποσό 18.000 ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού στη Δημωφέλεια, στήριξη στις πρόσφατες εκδηλώσεις του Cosmopolis. Την Κυριακή στο Ζέφυρο θα προβληθεί ταινία του Γιάννη Καραπιπερίδη.

 

Αρνητικές οι εξελίξεις για τον ΑΟΚ. Στη Βουλή ο Υπουργός Αθλητισμού κάλυψε πλήρως την απόφαση της ΕΕΑ και στο δικαστήριο η πολιτεία πήρε προθεσμία ως την Παρασκευή να καταθέσει υπόμνημα- απάντηση στην προσφυγή της ομάδας μας. Κριτική στον Λευτέρη Αυγενάκη από ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ και ερασιτέχνη ΑΟΚ. Νέα μεταγραφή για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε επίσης