• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε και χθες η κατάσταση της πανδημίας στο Ν. Καβάλας. Πολλά μία ακόμη ημέρα τα νέα κρούσματα, αυξήθηκαν και οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Η διοίκηση ετοιμάζει κι άλλα κρεβάτια στον 3ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι τοπικών φορέων με μηνύματα υπέρ της εμβολιαστικής διαδικασίας. Επιμένουν να μην εμβολιάζονται αρκετοί εργαζόμενοι του Ε.Σ.Υ. Στη Θεσσαλονίκη χθες η πρώτη διαμαρτυρία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Γονείς και κηδεμόνες μαθητών του Αμυγδαλεώνα εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητούν εμμέσως πλην σαφώς τα παιδιά τους να έχουν δικαίωμα φοίτησης στα Λύκεια της Καβάλας και όχι μόνο στο Λύκειο Κρηνίδων. Πολλοί και διάφοροι έλεγχοι της Αστυνομίας σε καταστήματα εστίασης του Νομού Καβάλας. Μειώθηκαν οι πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου», άδειασε το μεγάλο κτίριο στο οποίο βρίσκονταν από τότε που άρχισε να λειτουργεί η δομή. 6 διοικητικά πρόστιμα σε πολίτες επέβαλε ως τώρα η Π.Υ. Καβάλας για εργασίες που απαγορεύονταν σε δασικές εκτάσεις.

Θετικά σχολιάζουν την τουριστική κίνηση σε Θάσο Καβάλα ο Μάρκος Δέμπας και ο Γιάννης Μαρκιανός. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με κριτική στην Κυβέρνηση για τις απολύσεις στα Λιπάσματα. Ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου για την απόφαση λειτουργίας ειδικού σχολείου στο νησί. Το Επιμελητήριο καλεί τις τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έκθεση του Επιμελητηρίου της Ξάνθης 7 με 11 Σεπτέμβρη. Γενική συνέλευση πραγματοποίησε και ο ΤΟΕΒ Χρυσοχωρίου.

Η Λέσχη Ορειβασίας Καβάλας διαμαρτύρεται για την επιβολή εισιτηρίου στους επισκέπτες του Ολύμπου. Κλειστό ως και την Πέμπτη το δημόσιο ΚΤΕΟ. Το Υπουργείο Πολιτισμού ενισχύει οικονομικά τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας για τις εκδηλώσεις του αυτήν την εβδομάδα.

Αρνητικά απάντησε στον ΑΟΚ ο Κώστας Ανυφαντάκης, η ομάδα μας μιλά με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Ξεκίνησε χθες προπονήσεις ο ΓΣΕ, σήμερα αρχίζει η Ένωση.

Διαβάστε επίσης