ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΗ 2022

Κι αυτό το Καλοκαίρι το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας θα στηρίξει την τοπική οικονομία. Εκτός από τα κρουαζιερόπλοια, θα εξυπηρετεί στην ακτοπλοΐα 3 πλοία με 9 δρομολόγια την εβδομάδα. Τα Καλοκαιρινά δρομολόγια αρχίζουν την Τρίτη 7 Ιουνίου και συνεχίζονται για τρεις επόμενους μήνες. Εκτός από τα ήδη γνωστά πλοία «Aqua Blue» και «Mykonos», δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας θα εκτελεί το πλοίο «Διαγόρας». Γνωστό μας από τα προηγούμενα Καλοκαίρια. Σε γενικές γραμμές πλοία και δρομολόγια φέτος θα είναι όπως το Καλοκαίρι του 2019.

 

Εν μέρει δεκτή έκανε η Αποκεντρωμένη την προσφυγή Ιωσηφίδου για την Καλαμίτσα. Προχωρούμε στη συμφωνία με την ΕΤΑΔ, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας. Δικαιωμένη δηλώνει η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Σημειώνει ότι η επίμαχη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έχει ακυρωθεί.

 

Συζητείται το πρωί στο δικαστήριο η αγωγή των απολυμένων της ΒΦΛ κατά της εταιρίας. Στη δίκη θα έχουν συμβολική παρουσία ο Δημήτρης Κουτσούμπας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν. Μόνο στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας τα χθεσινά νέα κρούσματα κορωνοϊού. Οι γιατροί ΕΣΥ Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την παραίτηση και αποχώρηση από το νοσοκομείο του συναδέλφου τους Παναγιώτη Τσαβδαρίδη. Συνέλευση για τη λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας έκανε χθες το σωματείο των παραγωγών. Η λαϊκή θα συνεχιστεί, δηλώνουν εκπρόσωποι του Δήμου.

 

Ο Χάρης Σεϊτανίδης εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Τελικά με 13 μέλη και όχι 11, η νέα νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Την προσεχή Πέμπτη εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΛΜΕ Καβάλας. Σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στο τουριστικό περίπτερο και θα ενημερώνουν πολίτες για τη χρήση του φυσικού αερίου. Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση στη Θάσο δήλωσε ο Δήμαρχος του νησιού, ο κ. Λευτέρης Κυριακίδης μίλησε σε ενημερωτική εκπομπή του Μέγκα. Δύο τραυματίες σε σύγκρουση επιβατικών αυτοκινήτων αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα.

 

Αύριο στη Δράμα σε τρισάγιο του μακαριστού Μητροπολίτη Παύλου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ιδιώτης έκανε δωρεά κεραμικών στο μουσείο Ελληνοκαπαδοκικού Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης. Δωρεάν μετρήσεις υπέρτασης σήμερα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Οι κάτοικοι της Κηπούπολης θα καθαρίσουν την παραλία της Καλαμίτσας την Τετάρτη 1η Ιουνίου.

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άλεξ Χατιντάτζι. Στην Καβάλα αναμένεται σήμερα ή αύριο.

 

Διαβάστε επίσης