• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι Δήμοι Καβάλας, Θάσου και Παγγαίου σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία του ΕΣΠΑ και μέσω του ΠΕΠ της Περιφέρειας ΑΜΘ καταθέτουν προτάσεις ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων τους. Χθες και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν αποφάσεις για αιτήματα ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Καβάλας, του Δημαρχείου Ελευθερούπολης, του 1ου δημοτικού σχολείου Λιμένα, του δημοτικού σχολείου Κοκκινοχώματος. Ίδια διαδικασία ακολουθεί η Ελληνική Αστυνομία για το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας. Η απόφαση για την πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας πάρθηκε ομόφωνα χθες βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Δικαιώθηκε η αγωγή εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Καβάλας, έχουν πολλές πιθανότητες να μονιμοποιηθούν. 9 με 11 κάθε πρωί ως και την Παρασκευή απέχουν από την εργασία τους οι δικαστικοί υπάλληλοι του Νομού. Μια χαρά είναι στην υγεία τους μαθητές και εκπαιδευτικοί του 4ου ΕΠΑΛ που βρίσκονται μέσω Erasmus στην Σικελία. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι στον Αμυγδαλεώνα, μετά από σύγκρουση με επιβατικό.

 

Με τον διοικητή του ΕΛΓΑ παρουσία του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΚ Άννα Θυσιάδου μέλος του συμβουλίου του Εξάντα. Εργολάβοι ηλεκτρολόγοι από την Καβάλα επισκέφθηκαν σχετική με την εργασία τους έκθεση στην Αθήνα. Έργο πλευρικών διοδίων και στον κόμβο Εξοχής. Υπάρχουν και καλά νέα για τον κορωνοϊό, γράφει σε άρθρο του ο συμπολίτης γιατρός Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

 

Ημερίδα για τη γεωθερμία πραγματοποίησε ο Δήμος Νέστου. Ο Αντώνης Κόντος παρέμεινε πρόεδρος του Ομίλου για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας. Αύριο γενική συνέλευση των μελών του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Με την Γαλλίδα υπουργό Άμυνας συναντήθηκε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Πλήγμα για την προσπάθεια της Ένωσης να ανέβει στην Α2 ο τραυματισμός του Γιώργου Φλιάτη. Την Κυριακή το μεσημέρι το εντός έδρας ματς του ΑΟΚ με τον Ιάλυσο.

 

Διαβάστε επίσης