• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σε προεκλογικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ο Φίλιππος Φιλιππίδης, θιγμένη η Αναστασία Ιωσηφίδου από συκοφαντικές αναρτήσεις υποψηφίων του Μάκη Παπαδόπουλου. Συνεργασία του Δήμου Καβάλας με το Αστικό για έργο που αφορά τα κουβούκλια των στάσεων. Δικαιώνει τον Λάζαρο Βασιλειάδη για τα ΣΑΤΑΜΕ η κ. Τσανάκα. Η Δήμαρχος «υποχωρεί» όσον αφορά το αίτημα του ΤΕΙ για το παλιό Νοσοκομείο.

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση Μέτιου για τις αρμοδιότητες Μαρκόπουλου που μεταφέρονται στον Κώστα Αντωνιάδη. Στους υφιστάμενους επαγγελματίες νοικιάστηκαν τα καταστήματα στο ΝΟΚ. Τον Μάρτιο η ΒΦΛ εγκαθιστά τα «πλυντήρια» απαερίων, τα οποία κατασκευάζονται στην Ισπανία. Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς κατοικία στη Νέα Καρβάλη.

 

Συνεργασία με άλλους ανεξάρτητους υποψήφιους Δημάρχους ζητά ο Κώστας Κουνάκος, Ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη για το παλιό Νοσοκομείο. Για την ακίνητη περιουσία του Δήμου ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου. Επίσκεψη στον ΟΛΚ έκανε χθες ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Στη συνέντευξη τύπου του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συνέχισε την κριτική στην Κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Με επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Καβάλας ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος υποσχέθηκε 800.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ για νέες υπηρεσίες υγείας. Δύο καθαρίστριες θα προσλάβει η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας του Δήμου Καβάλας. Τις επόμενες μέρες διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η Δήμαρχος σχετικά με επόμενες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Το μεσημέρι στον Πυθαγόρα η κλήρωση των ομίλων του 32ου πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ. Ο Νίκος Δημόπουλος πάλι πρόεδρος των κτηνοτρόφων του Ν. Καβάλας. Το βράδυ στο «Αντιγονη Βαλάκου» η παράσταση «Ουρανία».

 

Ανακοίνωση του προέδρου του Νέστου κατά της διαιτησίας στο ματς της ομάδας με τον Άρη Αβάτου. «Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο» δήλωσε ο επιθετικός του ΑΟΚ Κώστας Μαρκόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης