ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Τη βοήθεια του Υπουργείου Υγείας ζητά ο διοικητής του Νοσοκομείου προκειμένου να ξεπεραστεί ο κίνδυνος εφαρμογής στο νοσηλευτικό ίδρυμα του οργανισμού του 2012. Ο Τάσος Καρασαββόγλου ήταν στην Αθήνα την Παρασκευή, ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων των ενεργειών του θα κάνει το πρωί σε συνάντηση φορέων στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η συνάντηση με θέμα τον οργανισμό του 2012 οργανώνεται από το σωματείο των εργαζόμενων. Με το ίδιο θέμα ασχολούνται και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Με καλό καιρό, πολύ κόσμο και περιορισμένες αποδοκιμασίες έγινε η παρέλαση στην πόλη μας. Αντιπροσωπεία πόλης της Γαλλίας στην παρέλαση στην Ελευθερούπολη. Στην παρέλαση της Καβάλας ο Γιώργος Παπαφιλίππου, στη Χρυσούπολη ο Τάκης Εμμανουηλίδης, στην Ελευθερούπολη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Διευθυντές και προϊστάμενοι δημοτικών σχολείων της Καβάλας διαμαρτύρονται προς την σχολική επιτροπή και δεν παραλαμβάνουν υλικά καθαριότητας. Ο Κώστας Μπαντίκος νέος περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης στην ΑΜΘ. Υποστήριξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό από τον Φώτη Κουρμούζη- γενικό γραμματέα ιδιωτικού χρέους- σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο. Πέτυχε την Κυριακή η διαμαρτυρία πολιτών του Αμυγδαλεώνα.

 

5 υποψηφίους του ανακοίνωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Υποψήφια με τον Τοψίδη η γραμματέας της ΝΟΔΕ Στέλλα Παπαδοπούλου. Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ ο Παράσχος Αγανικόλας. Περιοδεία στη Λαϊκή έκανε ο Θόδωρος Μουριάδης. Υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ο Βασίλης Τσιάντος. Πλήθος υποψηφίων του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

 

Μαζί με την ιστοσελίδα visitkavala βραβεύτηκε και η τοπική εταιρία manbiz. Το Σάββατο και την Κυριακή στην Ελευθερούπολη η θεατρική παράσταση «Η Δίκη» του Πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερούπολης και της θεατρικής ομάδας εφήβων «Πάρε θέση».

 

Νίκησαν ΑΟΚ και Νέστος στα ματς της Κυριακής κι έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση στην βαθμολογία. Νίκη ανάσα της Ένωσης επί της Αμαλιάδας. Νίκη στην Αλεξανδρούπολη για τα κορίτσια στο βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης