ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Με 64 κρούσματα στο Ν. Καβάλας ξεκίνησε η καινούργια εβδομάδα, αριθμός μεγάλος σε σχέση με τα κρούσματα των προηγούμενων ημερών. Χειρότερη η κατάσταση στην υπόλοιπη ΑΜΘ. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα στο Νοσοκομείο με 46 ασθενείς. Αρκετοί ωστόσο προέρχονται από όμορους νομούς.

 

Το ιδιοκτησιακό της Καλαμίτσας, το πρόβλημα των Πετρελαίων και η άδεια των δεξαμενών του κολυμβητηρίου συζητήθηκαν πριν την ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην παραλία της Σαρακήνας βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί ο αγνοούμενος ερασιτέχνης ψαράς. Φωτιά σε μηχανή φορτηγού που κινούνταν στην οδό Τενέδου. Δυναμικές πορείες στο κέντρο της πόλης έγιναν χθες από μαθητές και παραγωγούς λαϊκών αγορών.

 

Τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο γιορτάζει σήμερα η Χρυσούπολη. Ανακοινώσεις και δηλώσεις τοπικών παραγόντων για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Το ΚΚΕ Καβάλας επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια. Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζόμενων στην Ενέργεια υπέρ των ίδιων εργαζόμενων. Μία ακόμη περίπτωση απάτης με θύμα κάτοικο του Ν. Καβάλας, του απέσπασαν 50.000 ευρώ! Ορίστηκε η οργανωτική επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καβάλας. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού για τον ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας.

 

Στάλθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους η απόφαση για την παρέλαση της Πέμπτης, αναφέρονται αυτοί που θα λάβουν μέρος και τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση των Χειμερινών Κολυμβητών Καλαμίτσας. Νέα διοικητικά συμβούλια σε Θρακική Εστία- σωματείο Επιπλοξυλουργών. Εκλογές για το σύλλογο Ποταμουδίων και το σύλλογο Τριτέκνων.

 

Με δικαστικό κλητήρα παρέδωσε ο ΑΟΚ τα δελτία ποδοσφαιριστών του σε ΕΠΟ και SL2.

 

Διαβάστε επίσης