ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Προληπτικά λειτουργεί από χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο 3η κλινική για ασθενείς με κορωνοϊό. Η απόφαση πάρθηκε μετά την αύξηση αυτών που νοσηλεύονται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Σταθεροποιείται η κατάσταση στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων όπου τα νέα κρούσματα είναι ελάχιστα. Ρεκόρ έγινε χθες στο ΚΥ Πρίνου με 209 εμβολιασμούς μέσα σε μία μέρα. Πρόστιμο σε καφενείο στην Καβάλα που βρέθηκε να έχει πελάτες στο εσωτερικό του.

 

Ξεκίνησαν χθες οι προετοιμασίες των επαγγελματιών της εστίασης στην Καβάλα για την επαναλειτουργία την Δευτέρα. Θετικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου στην αλλαγή του ρυμοτομικού στη Βιομηχανική Περιοχή. Νέα επιστολή των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ, αναφέρουν ότι με ευθύνη του Χρήστου Μέτιου κινδυνεύει ο ενδιάμεσος φορέας ΔΕΣΜΟΣ. Επιχορήγηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας από το Υπουργείο Πολιτισμού λόγω συμμετοχής του στο δίκτυο αρχαίου δράματος.

 

Η ΔΕΔΑ ΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη του έργου κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα τον Μάη. Χωρίς απρόοπτα η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου. Η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπή καλωδίων χαλκού και μεταλλικών αντικειμένων από εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Γιατρών Δημόσιων Νοσοκομείων επικρίνει τη στάση γιατρού στο Νοσοκομείο Καβάλας που απείλησε με ΕΔΕ παιδίατρο.

 

Το Γυμνάσιο Κεραμωτής συμμετέχει σε διαδικτυακό πρόγραμμα Erasmus. Πασχαλινά δώρα από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη στους μαθητές του ειδικού δημοτικού σχολείου. Τις προηγούμενες μέρες ομάδα εθελοντών καθάρισε την αρχαία Εγνατία οδό. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καβάλας ευχαριστεί την εταιρία ΕΛΒΕ ΑΕ για τη δωρεά που της έκανε.

 

Με απόφαση του το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τις μεταγραφές στους Πάνθηρες 4 αθλητριών μπάσκετ. Αρνητικά τα ράπιντ τεστ που έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης