ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

38 νέα περιστατικά ρευματοκλοπών εντόπισε και ελέγχει από την αρχή του έτους στο νομό μας ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας. Σύντομα και οι 38 υποθέσεις θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με ανεπίσημα αλλά έγκυρα στοιχεία οι διαπιστωμένες ρευματοκλοπές στο νομό Καβάλας από το 2014 και μετά ξεπερνούν τις 300. Οι πιο πολλές αφορούν κατοικίες. Χθες το Μονομελές Καβάλας ασχολήθηκε με παλαιότερη υπόθεση ρευματοκλοπής, σε κατοικία στο Νέστο.

 

Δεν υποχωρεί ο Μπάμπης Δράκος παρά το κώλυμα που αντιμετωπίζει για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιμείνει στην υποψηφιότητα του και θα παραιτηθεί από γενικός γραμματέας του Δήμου. Με τροπολογία θα επιχειρηθεί να λυθεί το πρόβλημα των διμήνων στο Δήμο Παγγαίου, αυτό συμφώνησαν χθες βουλευτές και δημοτικό συμβούλιο. Ζημιές στα Λιμενάρια προκάλεσε η δυνατή βροχή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Από χθες έως και αύριο δεν λειτουργούν τα σχολεία στην ίδια περιοχή. Με απόφαση γενικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, δόθηκε νέα προθεσμία στο έργο της Ιχθυόσκαλας έως το τέλος Ιουνίου.

 

Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συνεδρίασε η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Διαμαρτύρεται η αντιπολίτευση επειδή δεν λαμβάνει τις εισηγήσεις των θεμάτων που πρόκειται να συζητηθούν. Βερνίκι αντί να αποσυρθεί, πωλούνταν σε κατάστημα της πόλης. Ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή στον εισαγωγέα, μετά από μήνυση της Διεύθυνσης Εμπορίου. Ομιλίες στο Ν. Καβάλας αρχίζει μετά το Πάσχα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τη Μεγάλη Τρίτη πρώτη συνεδρίαση του νέου φορέα τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ. Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν μελέτες δημοτικών έργων. Διάκριση για το λάδι του συνεταιρισμού του Πρίνου σε πανελλήνιο διαγωνισμό.  Στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Άη Γιάννη η κηδεία του επί σειρά ετών συνεργάτη του Κώστα Τάτση, Αλέξανδρου Χωρινού.

 

Το βράδυ στο Δ. Ωδείο η τελευταία εκδήλωση του φετινού Χειμωνιάτικου φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Σήμερα και αύριο το βράδυ στο Αμφιθέατρο θεατρική παράσταση των μαθητών του μουσικού σχολείου. Συνεχίζεται το βράδυ στη Στέγη η παράσταση της θεατρικής του ομάδας με τίτλο «20 αστικά μονόπρακτα».

 

Με απόφαση που έλαβε η διοίκηση του ΑΟΚ, η δραστηριότητα της ομάδας συνεχίζεται και τον Απρίλιο. Η κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών γίνεται σήμερα στην Αθήνα. Λειτουργεί κανονικά από χθες το Κολυμβητήριο.

 

 

Διαβάστε επίσης