• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων και πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη εκδήλωση για την ολοκλήρωση του έργου της Περιμετρικής. Οργανώθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος ζήτησε να συνεχιστεί η κατασκευή του δρόμου με χρήματα του ΕΣΠΑ ή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι δύο πηγές μπορούν να χρηματοδοτήσουν το έργο. Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε μεταφορά του Τελωνείου στο νέο λιμάνι αλλά και κατασκευή περιμετρικής οδού και στο Παληό.

 

Δύο ώρες διήρκεσε η επίσκεψη του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στους πρόσφυγες του Ασημακοπούλου. Δήλωσε ότι οι 500 που είναι σήμερα δεν θα αυξηθούν. Παράταση στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Νέστου και τον Γενάρη ζητά ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. Τουλάχιστον 11.000 ευρώ το μήνα είναι τα έσοδα του Δήμου Καβάλας από τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας. Στη διοίκηση της ΕΣΕΕ εξελέγη την Κυριακή ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης.

 

Αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε στο λιμάνι της Κεραμωτής. Ο Οδοντιατρικός σύλλογος Καβάλας συμμετέχει στην αυριανή πανελλαδική απεργία. Συμμετοχή στην απεργία από ΠΑΜΕ και Εργατικό Κέντρο με τις συνηθισμένες χωριστές συγκεντρώσεις. Εκδήλωση για τη μη καύση καλαμιών οργανώνει αύριο στη Χρυσούπολη το τμήμα ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Η Δήμαρχος Καβάλας υπέγραψε χθες τη σύμβαση για την έναρξη του έργου στο οικόπεδο Κρέη.

 

Πετυχημένη ημερίδα μουσικοθεραπείας οργάνωσε την Κυριακή το ωδείο Νεάπολις. Από σήμερα το βράδυ και κάθε Τρίτη βράδυ στο «Μετά τις 10» θεατρική παράσταση σε κείμενο της Γιούλης Αποκατανίδου. Ικανοποίηση στη Θρακική Εστία για την επιτυχία των διήμερων εκδηλώσεων της στο Αμφιθέατρο του διοικητηρίου.

 

Πέθανε ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής πόλο Παύλος Καπνόπουλος. «Δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο» δηλώνει για την Ένωση ο Ανδρέας Καραπιπερίδης. Νέα διάκριση για την αθλήτρια Λεμονιά Γκαϊταντζή, της ομάδας πινκ πονκ της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης