ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

Ανησυχούν κάτοικοι των ορεινών χωριών του Δήμου Καβάλας. Τις τελευταίες μέρες οι διελεύσεις παράνομων μεταναστών αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Γίνονται κάθε μέρα, όλες τις ώρες. Πρόκειται για ομάδες ακόμη και των 30 ατόμων! Οι παράτυποι μετανάστες σταματούν για λίγο στο Βουνοχώρι, το Λυκόστομο και τη Λιμνιά ψάχνοντας για φαγητό. Οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας χωρίς η απάντηση των εκπροσώπων της να τους καθησυχάζει. Ίδιες διελεύσεις είναι γνωστό ότι παρατηρούνται αυξημένες και από το περιαστικό δάσος της Καβάλας.

 

Στη 1 το μεσημέρι απολογείται στον Ανακριτή ο 25χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας στη Χρυσούπολη. Συμβολική διαμαρτυρία έκαναν λίγοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας, στην είσοδο του Διοικητηρίου. Διαμαρτύρονται για πρωτοβουλία του Υπουργείου σχετικά με μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές. Άρχισαν χθες τα μαθήματα του πρώτου 6μήνου στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Ειδικές συναντήσεις για οδηγίες στους νέους φοιτητές. Μειώθηκαν στους 6 οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Ανέλαβαν υπηρεσία δύο ακόμη νέοι νοσηλευτές. Τα επικαιροποιημένα εμβόλια 4ης δόσης γίνονται μόνο από τα Κ.Υ. του Νομού Καβάλας.

 

Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου σχετικά με τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στη Διεύθυνση Καβάλας. Με το νέο έτος οι προσλήψεις 100 συνοριακών φυλάκων για την τοπική υπηρεσία. Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων συγχαίρει τον Παναγιώτη Αρσονιάδη για την εκλογή του στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ. Ως την ερχόμενη Παρασκευή το μέτρο της πεζοδρόμησης της οδού Ε. Αντίστασης απογευματινές και βραδινές ώρες. Συναντήσεις με γονείς κηδεμόνες όλων των σχολείων του Δήμου Καβάλας θα επιδιώξει η διοίκηση της Ένωσης Γονέων. Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Μετανάστευσης 400.000 ευρώ για τον Δήμο Καβάλας για προμήθεια νέων οχημάτων της υπηρεσίας Καθαριότητας. Εκδόθηκε άδεια από την Πολεοδομία για φωτοβολταϊκό πάρκο 500 κιλοβάτ κοντά στη Ζαρκαδιά.

 

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Λυκείου βρέθηκαν στην Μαδρίτη μέσω προγράμματος Erasmus. Διεθνές σχολείο στην Καβάλα για μαθητές του Κολεγίου Ανατόλια. Την Κυριακή η γιορτή Κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα. Γονείς παιδιών ξεναγήθηκαν χθες το απόγευμα στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

 

Μετά τον Χρήστο Βαφειάδη ο ΑΟΚ θα κάνει μία ακόμη μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή. Το Σάββατο το φιλικό με το Παραλίμνιο, δεν αποφασίστηκε σε ποιο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης