ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Εκτάκτως και με διευρυμένη σύνθεση πρόκειται να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Καβάλας τις επόμενες ημέρες. Πρόθεση της διοίκησης της νομαρχιακής επιτροπής είναι η αποστολή επιστολής στην Αθήνα όπου θα αναφέρονται τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, με αφετηρία την επίσκεψη της κ. Κεφαλογιάννη. Δεν απάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης στην κριτική του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σχόλια εμμέσως υπέρ του, από φίλους του, υπάρχουν στο διαδίκτυο.

 

Οι αντοχές μας στέρεψαν, λένε με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση τους οι κάτοικοι του Περιγιαλίου. Ζητούν να μην υπάρχουν κατασχέσεις χρημάτων από το Δήμο ή την εφορία στη διαδικασία εισφοράς σε χρήμα για το σχέδιο της συνοικίας τους. Έργα υποδομής σχεδιάζει στο Περιγιάλι ο Δήμος Καβάλας και η ΔΕΥΑΚ. Δάπεδα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν στη θέση Καρυδιές, είπε χθες για το έργο του ΤΑΡ η διευθύντρια της Αρχαιολογικής υπηρεσίας. Νέος διάλογος ανάμεσα σε Δήμο Καβάλας και Αστικό ΚΤΕΛ αρχίζει σήμερα. Μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία των πολιτών στη ΔΕΗ Καβάλας λόγω έλλειψης προσωπικού της επιχείρησης.

 

Δύο δίκες τον Σεπτέμβρη για τα δίμηνα του Δήμου Παγγαίου. Τελειώνει τον Δεκέμβρη ο μεγάλος παιδικός σταθμός στο Περιγιάλι. Συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση του Κουβέϊτ έδωσε χθες η Δήμαρχος. Διακοπή νερού το πρωί στον Άη Γιάννη για να ολοκληρωθούν παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή. Συνελήφθη στη Θάσο 49χρονος αλλοδαπός, τον αναζητούσε η Ιντερπόλ για ενδοοικογενειακή βία.

 

Ακυρώθηκε λόγω καιρού η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ συναυλία του Δημήτρη Μυστακίδη. Αρχίζουν στις 3 Σεπτέμβρη μαθήματα σκάκι στον Σκακιστικό όμιλο Καβάλας. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί το πρωί για το φεστιβάλ των Χρωμάτων. Χορευτές από τη Σμύρνη βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

 

Άρχισε χθες την προετοιμασία της η Ένωση. Στον ΑΟΚ δανεικός από τη Δόξα Δράμας ο 22χρονος επιθετικός Δημήτρης Κονταξής. Ματαιώθηκε το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα. Σε αγώνες που έγιναν στην Γαλλία διακρίθηκε στο πινκ πονκ η Λεμονιά Γκαϊτατζή του συλλόγου ΑΣΕΑ Καβάλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης