• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα το έργο ανακαίνισης, συντήρησης και ενίσχυσης του εξοπλισμού του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος». Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Fraport στην Ελλάδα Αλεξάντερ Ζινέλ είπε ότι το έργο είναι μόνο η αρχή βελτιώσεων στο αεροδρόμιο. Παρουσίασε στοιχεία του αλλά και τις νέες Καλοκαιρινές πτήσεις από την Καβάλα προς το εξωτερικό. Υποσχέθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία της Fraport με τους τοπικούς φορείς.

 

Καθησυχάζει η Διεύθυνση Υγείας σχετικά με περιστατικό ψείρας σώματος σε έναν τουλάχιστον μαθητή του 9ου δημοτικού σχολείου. Για τον Ιούνιο αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενο μηχανικό για την κατάρρευση τοιχίου την Άνοιξη του 2017 στις Γλάστρες. Όλα ανοιχτά για το μέλλον του ΟΛΚ, δήλωσε χθες ο πρόεδρος Γιώργος Φιλόσογλου. Πολύ πιθανό έργο ελεγχόμενης στάθμευσης στην παραλιακή ζώνη του κεντρικού λιμανιού. Με δελτίο τύπου ο Γιάννης Πασχαλίδης έκανε γνωστή την ενίσχυση του Δήμου Καβάλας από το Υπουργείο Εσωτερικών με 100.000 ευρώ για την επίλυση προβλημάτων από τις βροχές του Νοέμβρη. Ο Δήμος Καβάλας εντάσσεται σε πρόγραμμα του Φιλόδημου για μέτρα πυροπροστασίας στα σχολεία.

 

Δύο νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Παγγαίου. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Μήνυση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου κατά στελεχών του ΠΑΜΕ για τα γεγονότα στη συνεδρίαση της διοίκησης τέλος Σεπτέμβρη. Συνελήφθη 50χρονος σε χωριό του Νομού Καβάλας με λαθραία τσιγάρα και καπνό. Τροχαία υλικών και ελαφρών τραυματισμών οδηγών εξ αιτίας της χθεσινής βροχής.

 

Μία επιπλέον παράσταση αύριο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» του έργου «Ο Κήπος» με τον Στέλιο Μάϊνα. Την Κυριακή κόβει βασιλόπιτα η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων. Το απόγευμα η Επιτροπή Ειρήνης οργανώνει πικετοφορία στην πλατεία Καπνεργάτη κατά της νέας συμφωνίας Ελλάδας- Αμερικής.

 

Χαμηλοί τόνοι στον ΑΟΚ παρά τη νίκη στη Βέροια μιας και προέχει η νίκη επί των Τρικάλων στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου. Η ομάδα του Παύλο Δερμιτζάκη είναι αήττητη από τις αρχές Δεκέμβρη.

Διαβάστε επίσης