• 30 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ 2019

Αρχίζει σήμερα στο Πρωτοδικείο Καβάλας η επίσημη καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Καβάλας. Η καταμέτρηση δεν έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα για άγνωστους λόγους. Αγωνιούν και απορούν για την καθυστέρηση οι υποψήφιοι. Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα οι πρώτοι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, προηγούνται οι Μαρκόπουλος- Γάκης, Αντωνιάδης – Πολίτης.

 

Συναντήσεις με τις ομάδες τους είχαν χθες η Δήμητρα Τσανάκα και ο Θόδωρος Μουριάδης. Το απόγευμα συναντά τους υποψηφίους του ο Βαγγέλης Παππάς. Συνάντηση με τους υποψηφίους του και από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Ανακοινώσεις για την δεύτερη Κυριακή έκαναν χθες οι Μέτιος- Τοψίδης. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Φίλιππο Αναστασιάδη. Σύμφωνα με την κατανομή των εδρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, σε αυτό εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις δημοτικές εκλογές.

 

Ενημερωτική εκδήλωση για τη ρύθμιση των 120 δόσεων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Ομοσπονδία. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού για τη διοικούσα επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδας. Ο Δήμος Καβάλας έδωσε χθες προτεραιότητα στον καθαρισμό των σχολείων που ήταν εκλογικά τμήματα. Συνελήφθη στη Θάσο 18χρονος που οδηγούσε επιβατικό αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.

 

Σε εκδήλωση δημοτικού σχολείου στη Θάσο θα παραστεί σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Πρώτο βραβείο στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης σε διαγωνισμό για τον ποντιακό ελληνισμό. Από το περασμένο Σάββατο σε εξέλιξη το Πολιτιστικό Δεκαήμερο στο ΤΕΙ Την Παρασκευή στην πλατεία εκδήλωση των εθελοντών κατά του καρκίνου για την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος.

 

Οι πρώτες μέρες του Ιούνη θα είναι κρίσιμες στον ΑΟΚ όσον αφορά την οργάνωση του για το νέο πρωτάθλημα.

 

 

Διαβάστε επίσης