ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Περίπου 650 εμβόλια θα παραλάβει την Κυριακή το Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου την επόμενη μέρα να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί του προσωπικού του και του προσωπικού των Κ.Υ. του Νομού. Ο εμβολιασμός θα γίνεται καθημερινά στο Νοσοκομείο. Τα εμβόλια θα φυλαχθούν σε ψυγείο του Σταθμού Αιμοδοσίας. Χθες η κατάσταση στο Νοσοκομείο παρουσίασε περαιτέρω βελτίωση με 44 αρρώστους στην κλινική και 10 ασθενείς στη ΜΕΘ Covid. 12 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, τα 3 στη Θάσο.

 

Έκκληση για αιμοπετάλια ομάδας αίματος Άλφα θετικό απευθύνει στους καβαλιώτες η δημοσιογράφος Νανά Ηλιάδου. Αφορούν τον ασθενή σύζυγο της, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας θα λάβει προσεχώς τις τελικές αποφάσεις για την κατάργηση διάβασης στην οδό Ερυθρού Σταυρού και την ίδρυση νέας πιάτσας Ταξί στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Δημοπρατείται η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων του Δήμου Καβάλας. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο. Παραμένει κλειστός ο δρόμος της ΜΟΜΑ.

 

Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.Για τη σημασία του εμβολίου στην προσπάθεια κατά του κορωνοϊού μίλησε στον Σκάι ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου κάνει λόγο για διακοπή φαρμάκων σε συνταξιούχους από την 1η Γενάρη. Ξεκαθάρισαν οι δικαιούχοι αποζημιώσεων στο Δήμο Νέστου από την κακοκαιρία τον Ιούνιο του 2018. Ο ΟΛΚ ολοκλήρωσε εργασίες συντήρησης στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου του. Στα ίδια μέτρια επίπεδα η κίνηση στην αγορά της Καβάλας.

 

Το καφέ μπαρ 180 στα καλύτερα μπαρ της χώρας. Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει το έργο του φορέα διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας- Ισμαρίδας και Θάσου. Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε το Ζυγό μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου του χωριού.

 

Διαβάστε επίσης