ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΗ 2018

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα διόδια μιας και ο πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος θα επαναλάβει την πρόταση του για συνεδρίαση του συμβουλίου στο σημείο των διοδίων. Πολύ πιθανή η συνάντηση των τοπικών παραγόντων με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ. Νέες δηλώσεις κατά του ΤΑΙΠΕΔ από τον Χρήστο Σπίρτζη.

 

Από το μεσημέρι στην Καβάλα ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. Αύριο το απόγευμα η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η εκκρεμότητα του Βιοτεχνικού Πάρκου με αφορμή ερώτηση του Βασίλη Τραϊφόρου. 12χρονη μαθήτρια εγκλωβίστηκε χθες το πρωί στο ρέμα του Περιγιαλίου. Την απεγκλώβισε ο πατέρας της, κλήθηκε η Π.Υ. Αυξήθηκαν από το Σάββατο τα εισιτήρια των αυτοκινήτων στη γραμμή της Κεραμωτής. Εντός των ημερών αυξάνονται σε 5 τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Ιούλιο και Αύγουστο η αγορά θα λειτουργεί ως τις 9.30 το βράδυ Τρίτη- Πέμπτη και Σάββατο.

 

440 οι πρόσφυγες στη δομή του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου». Με απόφαση Μαρκόπουλου συγκροτήθηκε η επιτροπή καταναλωτικών διαφορών. 270 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Καβάλας. Ο Κώστας Πανταζής νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ. 13 Ιουνίου στην Καβάλα ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.  Ορίστηκε η συμμετοχή του κράτους στον προϋπολογισμό του έργου του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου στην ΑΜΘ. Περιστατικό κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος σε κατοικία στο Δήμο Νέστου. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις αύριο στην Καβάλα λόγω της πανελλαδικής απεργίας. Στάση εργασίας θα κάνουν αύριο οι δικηγόροι.

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χθες στο Νοσοκομείο οι θεατρικές παραστάσεις της ομάδας «τέχνης ίασης». Πολύς κόσμος στη γιορτή του σαρμά που έγινε στη Νικήσιανη. Την Κυριακή ο 8ος Γρηγοριανός αγώνας δρόμου από το σύλλογο οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κιβωτός. Το πρωί παζάρι ρούχων από το σύλλογο Πνοή.

 

Αυτήν την εβδομάδα εξελίξεις στα διοικητικά του ΑΟΚ. Κόσμιο και Καλαμπάκι οι νέοι αντίπαλοι του ΑΟΚ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έχασε την άνοδο στην Γ’ Εθνική η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα. Παραμένει προπονητής στην ομάδα της Νέας Καρβάλης ο Κυριάκος Σταυρίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης