ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Επέστρεψαν χθες στην εργασία τους στο Νοσοκομείο 40 περίπου εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη, άρχισε το πρωί και τέλειωσε το μεσημέρι. Οι μισοί είναι νοσηλευτές και τραυματιοφορείς κι υπόλοιποι ειδικευόμενοι γιατροί- διοικητικοί και τεχνικοί. Επέστρεψαν σε θέσεις που υπήρχε ανάγκη, δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αχιλλέας Γερόπουλος. Άπαντες οι μη εμβολιασμένοι είναι απαραίτητοι για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Καβάλας. Την Πρωτοχρονιά επέστρεψαν στο ΕΚΑΒ Καβάλας δύο μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι.

 

Μειώθηκαν στους 11 οι ασθενείς με κορωνοϊό που χρειάζονται νοσηλεία. Μειώθηκαν σημαντικά τις προηγούμενες ημέρες οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού. Αυτό έγινε εξ αιτίας της εορταστικής περιόδου. Πέθανε χθες το πρωί, κηδεύεται το μεσημέρι στον Άγιο Παύλο η μητέρα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Καίτη Παναγιωτοπούλου. Και λόγω της ενεργειακής κρίσης διέκοψε τη λειτουργία της καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Πριν τα Χριστούγεννα έκλεισε επιχείρηση πώλησης γυναικείων ενδυμάτων. Οι εργαζόμενοι των σούπερ μαρκετ εργάστηκαν χθες, οι περισσότεροι κάνοντας απογραφή. Δύο σούπερ μάρκετ της πόλης εξυπηρετούσαν κανονικά χθες τους καταναλωτές.

 

Στη δημοσιότητα από τον Άλεξ Χαντιτάτζι οι μακέτες της επένδυσης του στην Αλάνα. Κατασκευάζει πολυτελείς και πανάκριβες βίλες αλλά και ξενοδοχείο 5 αστέρων. Αναχώρησαν για τα σπίτια τους χθες οι επισκέπτες στην Καβάλα λόγω της γιορτής της Πρωτοχρονιάς. Συνάντηση με όλους τους Αντιπεριφερειάρχες θα έχει αύριο στην Κομοτηνή ο Χρήστος Μέτιος. Παραμένει πιθανή η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη με κοινό υποψήφιο τον πρώην Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη. Κοριτσάκι το πρώτο μωρό στην Καβάλα, γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά στην κλινική Ελευθώ. Τέλος του μήνα στην «Καβαλιώτισσα» η κοπή πίτας των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Το απόγευμα η κοπή πίτας των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας.

 

Συνεχίζονται μέχρι και αύριο οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νέστου. Τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων προβάλει τη Θάσο μέσω των πεζοπορικών διαδρομών που προσφέρει στους επισκέπτες της. Την Παρασκευή το μεσημέρι στην Καλαμίτσα η βασιλόπιτα των Χειμερινών Κολυμβητών. Από την Πέμπτη έργα του Γιάννη Ζαχαρόπουλου στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης.

 

Από σήμερα στις προπονήσεις ο ΑΟΚ. Αλλάζει προπονητή ο Νέστος, αποχώρησε χθες ο Κώστας Βασιλακάκης. Στη θέση του Νίκος Κεχαγιάς. Ο ΓΣΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στεν Σοκ.

 

Διαβάστε επίσης