ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Με δηλώσεις που έκανε την Κυριακή στην κρατική τηλεόραση ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε ότι στην Εγνατία οδό θα εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων. Σημειώνει τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων και ΑμΕΑ κι όπως τονίζει είναι θέμα διαπραγμάτευσης οι δωρεάν μετακινήσεις μόνιμων κατοίκων σε 6 Π.Ε. Μία ακόμη φορά ο Υπουργός αφήνει υπονοούμενα και αιχμές για το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Ησυχία επικράτησε χθες στην περιοχή των Φιλίππων αφού δεν συνεχίστηκαν τα έργα του ΤΑΡ. Η Μαρία Τσουρή εξελέγη γραμματέας στην οργάνωση ΚΙΝ.ΑΛΛ. Δήμου Καβάλας. Αποχώρησε και παραιτήθηκε ο Σωτήρης Λαζαρίδης. Νέες υπηρεσίες θέλει να παρέχει στους πελάτες των καταστημάτων της Δ. Αγοράς η Δημωφέλεια, μέσω της προμήθειας νέου συστήματος διαχείρισης του χώρου στάθμευσης. Χωρίς συντήρηση κινδυνεύουν να μείνουν από τις 15 Ιουλίου οι ανελκυστήρες του δικαστικού μεγάρου. Σε διαδικασία θερινών τμημάτων τα δικαστήρια. Μειωμένο εισιτήριο όλο το Καλοκαίρι για τους μαθητές- επιβάτες του Αστικού ΚΤΕΛ.

 

Συγκροτήθηκε στο Δήμο Νέστου επιτροπή καταγραφής των ζημιών σε κατοικίες και επιχειρήσεις. Την Πέμπτη στη Χρυσούπολη ο διοικητής του ΕΛΓΑ. Την πληγείσα περιοχή επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην νέα εταιρία Revera υπόγραψαν συμβάσεις, χωρίς μισθολογική αλλαγή, εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανανεώθηκαν 60 συμβάσεις νέων εργαζόμενων. Το Λιμεναρχείο Καβάλας εξετάζει καταγγελία πολιτών διαρροής λυμάτων στη θάλασσα, στην περιοχή των Σφαγείων. Ιδιώτης είναι πιθανό να αναλάβει την απομάκρυνση μεγάλων αντικειμένων από τις συνοικίες της πόλης.

 

Άρχισε χθες στο ΤΕΙ ένα ακόμη Θερινό σχολείο. Συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα στο Δημαρχείο λόγω της προβολής ντοκιμαντέρ στον Ζέφυρο. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στους Φιλίππους, στην χορευτική εκδήλωση συλλόγων του Δήμου. Πρόγραμμα δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας υλοποιήθηκε στο Δήμο Νέστου.

 

200 και πλέον άνθρωποι παρακολούθησαν χθες την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟΚ Παύλου Δερμιτζάκη. Διοίκηση και Δερμιτζάκης δεν έκρυψαν τον φετινό στόχο, τη διεκδίκηση της ανόδου. Οι Καβαλιώτες παίκτες θα είναι πλειοψηφία στην ομάδα. Με τον Γκέλιο συμφώνησε ο ΓΣΕ. Μειωμένες προνομιακές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της Ένωσης έως το τέλος του μήνα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης