• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Πληροφορίες σχετικά με τους πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στην περιοχή του Κιλκίς προσπαθεί να μάθει ο Δήμος Καβάλας. Κατά τον Δήμαρχο Παιονίας, κάποιοι από αυτούς θα μεταφερθούν στο «Ασημακοπούλου». Αυτό θα γίνει όταν ετοιμαστούν τα κτίρια που ανακαινίζονται. Ο κ. Μουριάδης απευθύνθηκε χθες στους αρμόδιους στην Αθήνα χωρίς να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις. Το θέμα ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τις δηλώσεις του Δημάρχου Παιονίας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Έθνος.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση ξένης ιστοσελίδας, λιπάσματα από τη Συρία μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Καβάλας κι από εκεί σε τοπική επιχείρηση. Ελαφρά τραυματίες σε χθεσινή μετωπική σύγκρουση στην επαρχιακή οδό Καβάλας- Νέας Περάμου, πλησίον της διασταύρωσης για το δρόμο της ΜΟΜΑ. Ως το τέλος του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου. Αύριο ο Δήμος Καβάλας θα καθαρίσει την περιοχή του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Το μεσημέρι τελετή παράδοσης παραλαβής από τον κ. Αντωνιάδη της Αντιπεριφέρειας Καβάλας. Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ο Κωστής Σιμιτσής.

 

Στον αγιασμό βρεφονηπιακού σταθμού του στρατοπέδου Παπάγου ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τρεις αντιδημάρχους όρισε ο νέος Δήμαρχος της Θάσου. Στη Θάσο συνελήφθη 25χρονος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ανακοίνωση απάντηση του ΟΛΚ για την αφισοκόλληση του ΚΚΕ.

 

Ένα ακόμη σεμινάριο φωτογραφίας προετοιμάζει για τον Οκτώβρη ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας. Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του 62ου φεστιβάλ των Φιλίππων το ΔΗΠΕΘΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους πολίτες. Δώρα του Δήμου Καβάλας για τα παιδιά του ακριτικού Καστελόριζου. Το Λύκειο Ελληνίδων ετοιμάζεται για το ταξίδι του χορευτικού τμήματος τον Οκτώβρη στο Τόκιο.

 

Ευχαριστημένος ο Παύλος Δερμιτζάκης από την εικόνα του ΑΟΚ στο ματς με τη Βέροια. «Ναυάγησε»  η απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη. Το Σάββατο φιλικό με τον Κεραυνό Πέρνης.

 

Διαβάστε επίσης