• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Από την Πέμπτη 2 Ιουλίου, με την πρώτη Καλοκαιρινή άφιξη πτήσης εξωτερικού στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», αρχίζουν οι στοχευμένοι έλεγχοι – τεστ κορωνοϊού. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που για μία περίπου ώρα ήταν στο αεροδρόμιο. Θα γίνονται 60 τεστ την ημέρα και τα δείγματα θα στέλνονται σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε αισιόδοξος για τη διαδικασία, η οποία θα είναι ίδια στα περιφερειακά αεροδρόμια όλης της χώρας. Οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ στην Καβάλα θα είναι από την Γερμανία και την Πολωνία. Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες φέτος το Καλοκαίρι δεν θα εκτελεστούν πτήσεις τσάρτερ από την Αγγλία προς το «Μέγας Αλέξανδρος», κατ’ επέκταση τη Θάσο.

 

Αλλοδαπός άνδρας τραυματίστηκε χθες το απόγευμα ενώ επιχείρησε να βγει από παλαιά κατοικία στη συνοικία των Ποταμουδίων. Ο φιλοζωϊκός σύλλογος Νώε του Δήμου Παγγαίου καταγγέλλει νέο περιστατικό πυροβολισμών κατά αδέσποτων ζώων στην Ελευθερούπολη. Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου κορυφώθηκαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Παύλου και την επέτειο απελευθέρωσης της Καβάλας. Ερώτηση του Γιάννη Πασχαλίδη στη Βουλή για την επαναλειτουργία του κόμβου Αγίου Ανδρέα της Εγνατίας Οδού. Στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis μίλησε η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Ανακοίνωση της Σταυρούλας Δαδάκη για το έργο στη Βασιλική Β του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων δεν δικαιώνει τις απόψεις του Μιχάλη Λυχούνα. Περισσότερη στήριξη από τους παραγωγούς αξίζει η λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας. Χωρίς ειδήσεις η επίσκεψη της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινής Αραμπατζή στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ήταν το Σάββατο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος.

 

Το Φθινόπωρο θα επανέλθει με εκδηλώσεις ο Φυσιολατρικός Όμιλος. Οδηγίες από το Δήμο Καβάλας περιμένει για την επαναλειτουργία του το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Ο Θόδωρος Μουριάδης απαξιώνει το σύλλογο μας, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος. Απέχουν από σήμερα από τις δευτερογενείς διακομιδές οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Καβάλας. Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Ο Νίκος Μαντζουράνης νέος γυμναστής στον ΑΟΚ. Δουμάνης– Σαββατιανός και Μουσάς θα συνεχίσουν στον Βύρωνα.

 

Διαβάστε επίσης