ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Χωρίς αποτέλεσμα η χθεσινή συνάντηση της Ενεργειακής με το σωματείο των εργαζομένων στα Πετρέλαια. Για προσχηματική διαβούλευση κάνουν λόγο οι συνδικαλιστές, στέλνουν νέο μήνυμα στην εταιρία ότι δεν θα δεχθούν να γίνουν δούλοι! Έτοιμη η Ενεργειακή να ξεκινήσει τη διαδικασία των διαθεσιμοτήτων. Εντύπωση προκάλεσαν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με πάρα πολλούς αστυνομικούς έξω από το ξενοδοχείο Λούσυ που φιλοξένησε τη συνάντηση.

 

Πρόστιμο 7.000 ευρώ από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Δήμο Καβάλας για τα ογκώδη αντικείμενα που ήταν συγκεντρωμένα σε χώρο του πρώην στρατοπέδου Κωτσάλου. Στο τέλος του έτους τελειώνουν και παραδίδονται στην ΕΡΓΟΣΕ οι μελέτες για τη μονή σιδηροδρομική γραμμή νέο λιμάνι – Τοξότες. Προς δύο δρομολόγια την ημέρα στην γραμμή του Πρίνου από αύριο 1η Δεκέμβρη. Υπόσχεση Πιτσιλή για συμψηφισμούς στα χρήματα της απλήρωτης επιδότησης εργασίας ως το τέλος Ιανουαρίου.

 

Με 63 κρούσματα στο Ν. Καβάλας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα ως προς την πανδημία. Μειώθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Το ΚΙΝΑΛ Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα τα σημεία της ψηφοφορίας για νέο πρόεδρο στο Ν. Καβάλας. Μόνο Τετάρτη και Παρασκευή θα λειτουργεί από αύριο η Alpha τράπεζα στην Ελευθερούπολη. Προχωρά η μελέτη του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του υπό ολοκλήρωση φράγματος Μαρμαρά. Εξελίσσεται η διαδικασία δημοπράτησης του έργου μονάδας κομποστοποίησης στις Κρηνίδες. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε τη σύλληψη διαρρήκτη που στόχευε σε επιχειρήσεις και παρκαρισμένα οχήματα.

 

Τραυματίστηκε οδηγός οχήματος που χθες το πρωί εξετράπη της πορείας του στο δρόμο προς το Παληό. Χωρίς επιπλέον δρομολόγια τις γιορτές η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καβάλας με τα νησιά του Β. Αιγαίου. Συνεργείο της κρατικής Ιταλικής τηλεόρασης ήταν το Σαββατοκύριακο σε Καβάλα και Θάσο. Νέα διοίκηση στον πολιτιστικό σύλλογο Ακροβουνίου. Η Αυγή Χρυσανθίδου παρέμεινε πρόεδρος στη Μέρινα. Στις εκδηλώσεις του Δήμου Δράμας θα λάβει μέρος το Σάββατο η ομάδα των Παραμυθάδων.

 

Εντός των ημερών ο ΑΟΚ παρουσιάζει Γερμανό προπονητή, τεχνικό διευθυντή και τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστές. Από στην πόλη ο Άλεξ Χατιντάτση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης