ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Με οριακό αποτέλεσμα 18-16 το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας ενέκρινε αργά χθες βράδυ τη σύμβαση των έργων Σταθάκη. Αυτή ήταν η πρόταση της διοίκησης, με την οποία διαφώνησε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Κατά της πρότασης ψήφισαν Μαυρίδης- Παπαντίδης, ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος. Για άνωθεν πιέσεις μίλησε ο Γιώργος Γραμμένος. Συνεχίζουμε να ζητούμε αλλαγή της όδευσης είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά και ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης. Στη 1 το πρωί κι ενώ πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι είχαν αποχωρήσει, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μετονομασία της οδού Μητροπόλεως σε οδό Μητροπολίτη Προκόπιου. Καταψήφισε η παράταξη Σιμιτσή, υπέρ της αλλαγής ψήφισε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Στον παιδικό σταθμό της οδού Εκάβης μετακομίζει ο δημοτικός παιδικός σταθμός της οδού Κ. Τσολάκη. Όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί έλαβαν άδεια, ανακοίνωσε η διοίκηση του Δήμου. Το μεσημέρι έκτακτη σύσκεψη τοπικών φορέων για την πυροπροστασία στο Δήμο Καβάλας.

 

Αγρότης από την Χρυσούπολη 41 ετών σκοτώθηκε χθες το μεσημέρι όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε. Λόγω επικείμενων εξελίξεων δεν συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ερώτηση για την Εργοανάπτυξη. Έτοιμο να αρχίσει γεωτρήσεις στον κόλπο της Καβάλας το γεωτρύπανο από τη Ρουμανία. Τελευταία μέρα του γιατρού Δημήτρη Κασαράκη η σημερινή στην Ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου. Αρχίζουν την Πέμπτη στη Θάσο οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ για το φεστιβάλ της. 52χρονος «πορτοφολάς» συνελήφθη στην Κεραμωτή.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί στο Ζέφυρο η Κινηματογραφική Λέσχη. Την Τρίτη συναυλία Νταλάρα- Μαχαιρίτσα στα κάστρα της Νέας Περάμου. Αύριο συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Σε εκδήλωση στη Λήμνο έλαβε μέρος η εφηβική ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων.

 

Με αισιοδοξία άρχισε χθες την προετοιμασία του ο ΑΟΚ. 21 παίκτες όσοι λαμβάνουν μέρος σε αυτήν. Με το Μαρούσι εκτός έδρας ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Α2 η Ένωση. Ο Βαγγέλης Παππάς υπενθυμίζει ότι εντός του Αυγούστου το γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» πρέπει να ανανεώσει την άδεια λειτουργίας του.

 

Διαβάστε επίσης