• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Αναλυτικά στοιχεία για το μειωμένο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος σε όλο το Ν. Καβάλας παρουσίασε χθες ο Νίκος Σιδερίδης, πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Ανατολικής Μακεδόνιας. Ζήτησε αύξηση των οργανικών θέσεων. Τόνισε ότι ενώ το προσωπικό μειώνεται, η τουριστική κίνηση και η κίνηση εμπορικών πλοίων μεγαλώνει διαρκώς.  Ακόμη πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στη Θάσο, στα Λιμενικά Φυλάκια Πρίνου και Λιμένα. Οι οργανικές θέσεις πρόσφατα μειώθηκαν στις 100 ενώ το 2014 ήταν 188.

 

Μαθήτρια γυμνασίου τραυματίστηκε ελαφρά χθες στο Λιμένα, το πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε κοντά στο Γυμνάσιο που φοιτά η μαθήτρια. Συνάντηση με τους βουλευτές του Νομού ζητούν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ, συνεχίζουν να ανησυχούν ότι θα απολυθούν στο τέλος Νοέμβρη. Μετά το κρουαζιερόπλοιο «Marina», σήμερα στην Καβάλα ένα ακόμη. Τρεις αφίξεις- οι τελευταίες του έτους- το Νοέμβρη. Υπόμνημα με τις προτάσεις τους θα καταθέσουν στους βουλευτές οι κτηνοτρόφοι του Ν. Καβάλας.

 

Με απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ζήτησε χθες να μην καταργηθεί η Δημωφέλεια. Το έργο του ανοιχτού κέντρου εμπορίου στον Άγιο Νικόλαο επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος. Η ΔΕΥΑΚ διόρθωσε τη βλάβη στο αποχετευτικό της δίκτυο. Πολύ μικρές αλλαγές στο Χειμερινό ωράριο της αγοράς που ισχύει από σήμερα. Συνεχίζεται ίδιο ως το τέλος του έτους το πρόγραμμα των δρομολογίων των πλοίων που συνδέουν την Καβάλα με τα νησιά του Β. Αιγαίου. Την παρουσία περιπολικού στο Νοσοκομείο όλο το 24ωρο ζητούν οι εργαζόμενοι σε αυτό. Λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 9 Νοέμβρη η Δ.Ο.Υ. Καβάλας. Αναβλήθηκε για αργότερα η προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη στο Νοσοκομείο με θέμα τις θέσεις στάθμευσης κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

Εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων αύριο στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Απεργία και απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία ετοιμάζουν για την Πέμπτη 9 Νοέμβρη οι οικοδόμοι. Απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών της Ελληνικής Λύσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι ως σήμερα δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας περιστατικό κλοπής καρπών από ελαιόδεντρα. Έγινε χθες στο Δημαρχείο η πρώτη σύσκεψη για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 

Οριστικά το Σάββατο το εντός έδρας ματς του ΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Μετατέθηκαν για την Κυριακή τα ντέρμπι στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης