ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Δήμος Καβάλας και το Δημοτικό Συμβούλιο επανέφεραν χθες στην επικαιρότητα το διαχρονικό τους αίτημα για το κεντρικό λιμάνι και την χερσαία του ζώνη. Αφορμή η κυβερνητική πρωτοβουλία ιδιωτικοποίησης του. Η δράση του Δήμου Καβάλας συντονίζεται με αυτήν της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της οποίας συναντά αύριο τον αρμόδιο Υπουργό. Χθες ο κ. Πλακιωτάκης επανέλαβε από το Ηράκλειο της Κρήτης ότι οι διαγωνισμοί για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών λιμανιών θα γίνουν ως τον Ιούνιο.

 

Με έξοδα του δημοσίου η επέμβαση στη Γερμανία για την συμπολίτη Θανάση Συρόπουλο. Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε χθες βράδυ στους Φιλίππους, σε σύγκρουση με επιβατικό όχημα. Σήμερα η νέα συνάντηση για τη ΒΦΛ στο Υπουργείο Εργασίας, χθες το σωματείο συνάντησε τον Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Αποστρατεύτηκε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ΑΜΘ Νίκος Μενεξίδης, πιθανή αλλαγή του επικεφαλής στη διεύθυνση Καβάλας. Σταμάτησαν τα έργα της Εγνατίας οδού για να ανοίξει η ανατολική είσοδος της πόλης.

 

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης για τις γνωστές απόπειρες τηλεφωνικής απάτης. Με δύο επιπλέον άτομα μόνο ενισχύεται μέσω των τακτικών μεταθέσεων το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Θέλει να στηρίξει το αεροπορικό σόου του Καλοκαιριού ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Μικρό παιδότοπο θα δημιουργήσει η ΧΧ Μεραρχία σε χώρο της Λέσχης Αξιωματικών.

 

Κέρινο ομοίωμα του Τομ Κρουζ στο μουσείο του Θόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά. Η Νίκη Ανέστη πάλι πρόεδρος στο σωματείο Άγιος Νέστορας. Δωρεά τραμπολίνο συνοικιακών συλλόγων στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου κόβει βασιλόπιτα το σωματείο των συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας.

 

Η διοίκηση του ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι η πρόταση του Καναδού επιχειρηματία καλό είναι να επανέλθει και να εξεταστεί το Καλοκαίρι. Δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή η ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης