ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ σημείωσε χθες ο Νομός Καβάλας με 429 κρούσματα κορωνοϊού σε μία ημέρα. Στον ανανεωμένο υγειονομικό χάρτη η ΠΕ Καβάλας επανήλθε στο «βαθύ κόκκινο» ενώ η Θάσος έχει χρώμα «πορτοκαλί». Μικρή αύξηση των ασθενών στο Νοσοκομείο. Κατάστημα εστίασης στο Νομό Καβάλας έκλεισε για 15 μέρες κι επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ λόγω ανεμβολίαστου πελάτη.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε χθες ότι εκπονείται πρόταση νέου ολοκληρωμένου σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης προϋπολογισμού 15 εκ ευρώ για την παραθαλάσσια περιοχή από το παλιό Νοσοκομείο ως το «Ανθή Καραγιάννη». Με 500.000 ευρώ περίπου επιχορηγεί τον ΟΛΚ το Υπουργείο Ναυτιλίας λόγω της μείωσης των εσόδων του από την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κορωνοϊού το οικονομικό έτος 2020. Με εξώδικο προς την εταιρία το σωματείο εργαζομένων στα Πετρέλαια εξηγεί τους λόγους της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας.

 

Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου προς την Κυβέρνηση, θέτει αιτήματα απαραίτητης στήριξης των μικρομεσαίων. Υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης θα γίνει κανονικά την Πέμπτη ο αγιασμός των υδάτων. Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων Διευθυντών Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας. Την Παρασκευή επαναλειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας. Να μην ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα προτείνει ο Διευθυντής Υγείας Χρήστος Παπαδόπουλος. Σήμερα ανακοινώνονται οι αποφάσεις του Υπουργείου.

 

Αντιπροσωπεία του Δήμου Καβάλας στην Παιδόπολη, μοίρασε δώρα στα παιδιά λόγω των ημερών των εορτών. Το Κέντρο Μελισσοκομίας Καβάλας Θάσου υπενθυμίζει στους μελισσοκόμους ευκαιρία ενίσχυσης μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος ενίσχυσης της παραγωγής. Σε διαδικτυακή συνάντηση προγράμματος Erasmus συμμετείχε το Γυμνάσιο Κεραμωτής.

 

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ θετικός στον κορωνοϊό. Η ομάδα μας συζητά να φέρει στην Καβάλα νεαρό επιθετικό ποδοσφαιριστή από ομάδα Β’ Εθνικής της Γερμανίας.

 

Διαβάστε επίσης