• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ 2019

Συνεδρίασε πρώτη φορά χθες στην Θεσσαλονίκη, παρουσία των εκπροσώπων του πρώην ΤΕΙ Καβάλας, η διοικούσα επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Λήφθηκαν αποφάσεις επί σημαντικών διαδικαστικών ζητημάτων ώστε το νέο μεγάλο Διεθνές Πανεπιστήμιο να μπορεί να λειτουργεί. Δημιουργείται ενιαίος προϋπολογισμός ενώ το ίδρυμα αποκτά καινούργιο ΑΦΜ. Μετά τις χθεσινές αποφάσεις ξεπερνιούνται διάφορα προβλήματα, δίδεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εκδηλώσεων όπως η ορκωμοσία αποφοίτων του πρώην ΤΕΙ Καβάλας.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει συναντήσεις με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ο Θόδωρος Μουριάδης. Ανακοίνωση υπέρ των συνεργασιών από το Μάκη Παπαδόπουλο. Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από Χρήστο Μέτιο και Χριστόδουλο Τοψίδη. Αύριο βράδυ συνεδριάζει η ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας. Προβληματισμένοι από την αποχώρηση Βενιζέλου οι υποψήφιοι βουλευτές Παπουτσής- Παύλος Γεωργιάδης. Από αύριο οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών θα μπορούν να επισκέπτονται το Πρωτοδικείο για να κάνουν έλεγχο στα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων.

 

Σήμερα το πρωί στην ιερά μονή του Αγίου Σίλα πραγματοποιείται θεία λειτουργία για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις. 5 στρέμματα παραχώρησε η ΠΕ Καβάλας στο Αστικό ΚΤΕΛ, στην περιοχή κοντά στη Νέα Καρβάλη, για τη δημιουργία μεγάλου χώρου στάθμευσης των λεωφορείων. Από τη Ραψάνη εντός της εβδομάδας αρχίζει ο Δήμος Καβάλας να εγκαθιστά στις ακτές τον απαραίτητο εξοπλισμό.  Αυτοσχέδιοι αγώνες αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών οργανώνονται στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο του νέου λιμανιού.

 

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών ΑΜ έκανε έλεγχο στα ηχητικά συστήματα των φωτεινών σηματοδοτών στην Καβάλα. Μέχρι την Κυριακή η έκθεση φωτογραφίας στην Παλιά Μουσική, αύριο εκδήλωση παρουσία του Στράτου Καλαφάτη. Πολύωρη διακοπή ρεύματος ταλαιπώρησε τους κατοίκους της Νέας Καρβάλης.  Στο Πουλίδειο γηροκομείο διαθέτει τα έσοδα εκδήλωσης του ο σύλλογος Καβαλιωτών Νυρεμβέργης «Φίλος».

 

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει προπονητής στο ΓΣΕ. Αθλητική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η διοίκηση του Νέστου θα στείλει εξώδικα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης