• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Οριστική είναι η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διάλυση της Δημωφέλειας. Το αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε ο Δήμος Καβάλας δεν έγινε δεκτό. Όλες οι δουλειές της μεταφέρονται στο Δήμο που εξ αυτού του λόγου οργανώνεται από την αρχή. Την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων του 2024. Θετικά γνωμοδότησε χθες το τοπικό συμβούλιο για το Παγοδρόμιο. Τελική απόφαση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο. Πέμπτη 14 Δεκέμβρη στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ η ορκωμοσία Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων.

 

Στάση εργασίας και γενική συνέλευση για τους ιδιοκτήτες Ταξί του Ν. Καβάλας. Περισσότερες από 100 οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, αρχίζουν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεντρική Πλατεία. Επιστολή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών στους βουλευτές Καβάλας για το φορολογικό, τους καλεί να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ο Υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης παραπέμπει στο μέλλον την ενίσχυση του Κεντρικού Λιμεναρχείου με επιπλέον προσωπικό. Την Παρασκευή γενική συνέλευση των μηχανικών του δημοσίου. Την Κυριακή εκλογές των οικονομολόγων, μία κάλπη στο Διοικητήριο. Φωτιά σε καμινάδα κατοικίας χθες βράδυ στα Ποταμούδια, αντιμετωπίστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική.

 

Στην Ουάσιγκτον ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμμετέχει στο ετήσιο φόρουμ της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ. Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη το πρωί η ορκωμοσία στο Δήμο Παγγαίου, το απόγευμα της ίδιας μέρας στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Στη διαδικασία αεροδιακομιδής ασθενών εκπαιδεύτηκε το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας. Η εκπαίδευση έγινε στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Στα συνηθισμένα επίπεδα τεστ, κρούσματα και εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας.

 

Από την Παρασκευή στο «Αντιγόνη Βαλάκου» και για 10 συνολικά παραστάσεις η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Η πιο σωστή απόφαση». Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη έκαναν πρόσφατα οι απόστρατοι σωμάτων ασφαλείας Ν. Καβάλας. Την Παρασκευή παρουσιάζεται στο Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Ανακοινώθηκε επίσημα χθες ο διαγωνισμός καλύτερα στολισμένης βιτρίνας των καταστημάτων όλου του Δήμου Καβάλας. Υποψήφιος για βραβείο σε πανελλαδικό διαγωνισμό φωτογραφίας ο Αντώνης Πασβάντης.

 

Τις δυσάρεστες εντυπώσεις από την ήττα της Κυριακής προσπαθεί να διορθώσει ο ΑΟΚ. Εγγραφές νέων μελών επιδιώκει ο σύλλογος βετεράνων αθλητών στίβου.

Διαβάστε επίσης