• 19 Μαΐου 2024,

Συνάντηση Σεϊτανίδη με Ηλιόπουλο στην Αλεξανδρούπολη

 Συνάντηση Σεϊτανίδη με Ηλιόπουλο στην Αλεξανδρούπολη

Το τοπικό ΠΑΣΟΚ συμμετείχε φυσικά στην ημερίδα του κόμματος που έγινε την Κυριακή σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη. Εκεί ήταν οι Λ. Παππάς, Κ. Παπαδόπουλος, Χ. Καϊτατζόπουλος, Χ. Σεϊτανίδης, Γ. Τιμοσίδης. Είχαν επαφές με κομματικά στελέχη των Αθηνών και συζητήθηκαν θέματα οργανωτικά.

Ώστε η οργάνωση της Καβάλας να συνεχίσει σε δυναμικό βηματισμό με το νέο έτος. Μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή έγινε στην Καβάλα εξόρμηση σε φορείς και συλλόγους. Ιδέα που στο μέλλον θα επαναληφθεί.

Ενδιαφέρον έχει η συνάντηση του κ. Χάρη Σεϊτανίδη με τον Στέργιο Ηλιόπουλο. Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜΘ. Ο τελευταίος προσκλήθηκε στην ημερίδα με θέμα το περιβάλλον, ανταποκρίθηκε και την παρακολούθησε.

Ήταν μια έκπληξη, ευχάριστη κατά γενική ομολογία. Αυτή ήταν και μια καλή ευκαιρία συζήτησης εν όψει της νέας περιόδου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ. Να μην ξεχνάμε ότι ο κ. Χάρης Σεϊτανίδης είναι μέλος, νέος περιφερειακός σύμβουλος από την ΠΕ Καβάλας.

Οι δύο άνδρες έκαναν μια πρώτη προσέγγιση σε θέματα που μπορεί και να έχουν ίδιες απόψεις. Μια πρώτη και διερευνητική προσπάθεια, η οποία συμφωνήθηκε να συνεχιστεί. Από την ημερίδα απουσίαζε ο επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Δαμιανός Καγκελίδης βρίσκονταν στην οικία του με covid. Δεν ήταν ο Χριστόδουλος Τοψίδης, αν και προσκλήθηκε. Ήταν όμως εκπρόσωποι της σημερινής του παράταξης, προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ. Όπως ο κ. Βαβίας. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Καβάλας επέστρεψαν ακόμη πιο αισιόδοξα για το μέλλον και την γενικότερη ανάκαμψη που θα παρουσιάσει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης