ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΓΕΝΑΡΗ 2021

Αρκετά μικρά προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή απογευματινή κακοκαιρία στο Ν. Καβάλας. Στη Χρυσούπολη μικρής έκτασης πλημμύρες, στους Αντιφιλίππους καθαρίστηκαν ρέματα που δεν άντεξαν ενώ στο Παληό δέντρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Νωρίτερα χθες υπήρξαν προβλήματα στα δρομολόγια προς Θάσο από την Κεραμωτή. Επόμενο κύμα κακοκαιρίας την Παρασκευή.

Ένα μόνο κρούσμα, στη Θάσο, ανακοίνωσε για το Ν. Καβάλας τη Δευτέρα ο ΕΟΔΥ. Αρνητικά 85 τεστ σε σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Καβάλας. Την Παρασκευή το πρωί αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο, οι άρρωστοι στην κλινική Covid ήταν χθες 39.

Άρθρο του Κωστή Σιμιτσή για τον απολογισμό δράσης του 2020, προγραμματισμό και στόχους του 2021. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία όσων διέμεναν στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οδό 16ης Ταξιαρχίας, θα επανέλθουν στις οικίες τους το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Παναγιωτόπουλος και Φραγκογιάννης έμειναν στην Κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό. Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ευχαριστούν με ανακοίνωση τους οι συνοριακοί φύλακες του Ν. Καβάλας. Γυναίκα από τη Χρυσούπολη έχει άμεση ανάγκη αιμοπεταλίων ομάδας αίματος 0 θετικό ή 0 αρνητικό.

Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη με θετικά σχόλια για τον χθεσινό ανασχηματισμό. Δελτίο τύπου της Τάνιας Ελευθεριάδου για την επαναλειτουργία των σχολείων. Συνελήφθη διαρρήκτης στη Χρυσούπολη με λεία 10 χαλιά! Η Δημοτική Αστυνομία ανακοίνωσε μηδέν πρόστιμα για τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού, 88 κλήσεις για παράνομες σταθμεύσεις.

Δεν βλέπουν κρατικά κανάλια στις τηλεοράσεις τους οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα. Ικανοποίηση καφεζυθοπωλών που δεν θα πληρώσουν δημοτικά τέλη κοινόχρηστων χώρων για όλο το 2020. Το βράδυ λόγω καθυστερημένης αναχώρησης στο λιμάνι το Άκουα Μπλου.

 

Διαβάστε επίσης