• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΗ 2020

Προσπάθεια να επανέλθει στην κανονικότητα καταβάλει από χθες η πόλη και ο Νομός Καβάλας. Η κίνηση αυξήθηκε αν και ο περισσότερος κόσμος βρέθηκε σε ουρές έξω από τράπεζες και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Συνάντηση με τους εκπροσώπους της αγοράς είχε χθες ο Δήμαρχος, στους οποίους υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη. Ίδιες απόψεις κατέθεσαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

Χθες τα μεσάνυχτα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας καταψήφισε την πρόταση της διοίκησης για την οικονομική ενίσχυση της ΔΕΥΑΚ μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Αργά χθες βράδυ κατέκρινε την απόφαση και την στάση των παρατάξεων Τσανάκα- Παπαδόπουλου ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Κώστας Χανδρουλίδης.

 

26χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι στη Χρυσούπολη όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ενέκρινε το έργο μετατόπισης του τοιχίου μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Κρίσιμες ώρες για το πετρέλαιο στον Πρίνο: Συνάντηση με το Υπουργείο ζητά η Ενεργειακή- Με το σωματείο συναντήθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου -Ερώτηση για το μέλλον της εξόρυξης κατέθεσε βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

 

Μπάνερ υπέρ της τοπικής αγοράς τοποθετεί και στους 4 Δήμους του Ν. Καβάλας η Ομοσπονδία. Χειρουργικές μάσκες έκανε δώρο στο δικηγορικό σύλλογο η δημοτική κοινωνική Αλληλεγγύη. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Καβάλας παρατείνεται ως τις 18 Μάη η απαγόρευση χρήσης ερασιτεχνικών και τουριστικών σκαφών. Προσωπικό της ΠΕ Καβάλας έκανε ενημέρωση για τον κορωνοϊό σε οικισμό ρομά κοντά στο Χρυσοχώρι.

Διαβάστε επίσης