ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Έληξε η αποχή των δικηγόρων του Ν. Καβάλας. Επιστρέφουν στις αίθουσες των δικαστηρίων και για τις ποινικές υποθέσεις. Την απόφαση έλαβε χθες η συνέλευση του συλλόγου και λόγω ίδιας στάσης που κρατούν εδώ και μέρες οι μεγαλύτεροι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας. Η αποχή των δικηγόρων της Καβάλας ξεκίνησε τον Νοέμβρη, με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο. Συνεχίστηκε πιο πρόσφατα λόγω των αλλαγών που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Εκτροπή οχήματος χθες το απόγευμα στην Τόσκα, τραυματισμός του οδηγού του. Τροπολογία για να μην υπάρχουν προβλήματα στη μεταφορά των τμημάτων Καβάλας Δράμας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Αποστρατεύονται ο διοικητής και ο υποδιοικητής της ΧΧ Μεραρχίας, νέος Στρατηγός ο Ηλίας Κωστάκης. Υπηρέτησε πρόσφατα στην Καβάλα στη θέση του Επιτελάρχη. Προβλήματα σε δύο τουλάχιστον σημεία του παρουσιάζει το μονοπάτι από το Φάρο της Παναγίας ως το λιμάνι. Έχει γκρεμιστεί το προστατευτικό για τους πεζούς τοιχίο. Παραμένουν λίγα τα θετικά περιστατικά από τα δωρεάν τεστ στον κορωνοϊό που κάνει ο ΕΟΔΥ στο Ν. Καβάλας.

 

Σταθερά μεταξύ των αγαπημένων προορισμών Γερμανών τουριστών η Θάσος. Εκτάκτως συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του Δήμου. Η καβαλιώτισσα στην καταγωγή δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Με απόφαση του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη θα διατεθούν 4,5 εκ ευρώ από το ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Περίπου 60 μηχανικοί της Θάσου θα επωφεληθούν της αλλαγής και θα ψηφίσουν στον τόπο τους στις προσεχείς εκλογές του ΤΕΕ. Επιθετικό σκυλί που δάγκωσε πολίτη στην οδό Ε. Αντίστασης περισυνέλλεξε χθες ο Δήμος Καβάλας.

 

Ικανοποίηση για την επιτυχία της Αλφαβητοπαρέλασης από τους εθελοντές που την προετοίμασαν και τη διοργάνωσαν. Τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Θάσου στην έκθεση του Βερολίνου που αρχίζει σήμερα.

 

Με κόσμο ο ΑΟΚ στην Κομοτηνή για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Στις 3 Απριλίου οι πρώτες εκλογές στο ΝΟΘΑΚ. Το Λύκειο Νέας Περάμου στα αγόρια και το 1ο Καβάλας στα κορίτσια νίκησαν τα ποδοσφαιρικά σχολικά πρωταθλήματα του Νομού.

Διαβάστε επίσης