ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ρεκόρ στη διαδικασία των εμβολιασμών σημειώθηκε χθες στο Ν. Καβάλας. Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΔΥ έγιναν 820 εμβόλια. Τα 803 αφορούν την πρώτη δόση. Με τη χθεσινή του επίδοση ο Ν. Καβάλας ξεπέρασε στους ημερήσιους εμβολιασμούς μεγαλύτερους πληθυσμιακά Νομούς. Όπως των Ιωαννίνων, του Έβρου και της Μαγνησίας. Ένας εργαζόμενος της ΔΕΥΑΚ νοσηλεύεται στην κλινική Covid του Νοσοκομείου ενώ 8 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν μέσω 60 τεστ στη δομή φιλοξενίας προσφύγων. Πρόστιμα σε συγκέντρωση πολιτών την Κυριακή σε χωριό του Δήμου Παγγαίου.

 

Μουδιασμένη ήταν η κίνηση χθες στην αγορά παρά την εφαρμογή νέων και πιο ευνοϊκών για εμπόρους καταναλωτές μέτρων. 5 δρομολόγια την ημέρα αντί του ποσού των 3.000 ευρώ το κάθε ένα, επιδοτεί το Υπουργείο στη γραμμή της Κεραμωτής, ένα στη γραμμή του Πρίνου στο ποσό των 4.000 ευρώ. Σε νέους και άνετους χώρους στην οδό Συλέως κοντά στην Ιχθυόσκαλα λειτουργεί από χθες το Υποθηκοφυλακείο Καβάλας- Χρυσούπολης. Πολύ πιθανή κινητοποίηση των μικροπωλητών – παραγωγών στην αυριανή λαϊκή των Κρηνίδων.

 

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες τη δήλωση πόθεν έσχες του ο Μακάριος Λαζαρίδης. Με την απερχόμενη προϊσταμένη του γραφείου του ΕΛΓΑ συναντήθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης. Ένας ακόμη οδηγός αυτοκινήτου που δεν είχε δίπλωμα συνελήφθη από προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης για το ανακοίνωσε για το προσωπικό της η Ενεργειακή. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια για τα πρόσφατα γεγονότα στο ΔΗΠΕΘΕ.

 

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή στην πλατεία Ελευθερίας από το Χαμόγελο του Παιδιού. Παραμένουν κλειστοί κι αυτήν την εβδομάδα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Την Τετάρτη 14 Απριλίου  το Επιμελητήριο Καβάλας οργανώνει ένα ακόμη σεμινάριο για την παρουσίαση ιστοσελίδας που βοηθά τις επιχειρήσεις να πληροφορηθούν τις εμπορικές νομοθεσίες σε 120 χώρες του κόσμου.

 

Τηλεοπτικό το ματς του ΑΟΚ με τον Πιερικό, θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη». Οριστικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά από 5 μήνες η Ένωση επανέρχεται σήμερα στο παρκέ, υποδέχεται στην Καλαμίτσα το Παγκράτι.

Διαβάστε επίσης