• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο η πρώτη σύσκεψη για την προετοιμασία του αεροπορικού σόου του 2019. Πιθανές ημερομηνίες 5 με 7 Ιουλίου. Ο προϋπολογισμός θα είναι στα περσινά επίπεδα ενώ το σόου θα προβληθεί μέσω του περιπτέρου της Δημωφέλειας στην έκθεση Philoxenia. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος Δήμαρχος- Αντιπεριφερειάρχης- πρόεδρος Δημωφέλεια και ΟΛΚ. Απουσίασε το Επιμελητήριο.

 

Η Πολεοδομία του Δήμου Παγγαίου ενέκρινε το αίτημα του νέου ιδιοκτήτη του ακινήτου για την κατεδάφιση του παλαιού ξενοδοχείου «Αιγαίο» που βρίσκεται στη Νέα Ηρακλείτσα. Δωρεά 5.000 ευρώ κάνει στο Δήμο Καβάλας εταιρία της ΒΦΛ. Ιδιώτης δωρίζει στο Δήμο Καβάλας φουσκωτό γήπεδο ράγκμπι. Η Καβάλα είχε μεγάλη συμμετοχή στη χθεσινή διαμαρτυρία των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών στην έδρα της Περιφέρειας. Παραμένει άγνωστο το πότε θα αρχίσουν οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Κριτική στην Κυβέρνηση από το Νίκο Παναγιωτόπουλο επειδή για τα κτίρια ΝΟΚ και ΟΘΑΚ παραπέμπει στη διοίκηση του ΟΛΚ.

 

Δημοτικός υπάλληλος επιστρέφει στην υπηρεσία του, η απόσπαση του σε γραφείο βουλευτή έληξε πρόωρα λόγω σύλληψης του για κατοχή χασίς. Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία στο Νομό Καβάλας. Ο Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης χρηματοδοτεί με 2 εκ ευρώ την Περιφέρεια ΑΜΘ για αντιπλημμυρικά έργα. Μόνο η Περιφέρεια και η Δημωφέλεια θα έχουν δικό τους περίπτερο στη Philoxenia που αρχίζει την Πέμπτη. Δεν θα λάβει μέρος στην έκθεση ο Δήμος της Θάσου. Νέες υποσχέσεις για ιδιωτικοποίηση του κοιτάσματος φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα» από εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ. Σε δύο διπλανά ακίνητα στο Περιγιάλι, στις νέες εργατικές κατοικίες, η 2η ΤΟΜΥ της Καβάλας.

 

Με τη χορωδία των Συνωδηπόρων και τον Νίκο Κυπουργό η πρώτη εκδήλωση του επόμενου φεστιβάλ Φιλίππων. Ικανοποίηση δήμου Παγγαίου για την επιτυχία της γιορτής του κάστανου. Πέτυχε ο διαγωνισμός πίτας που οργάνωσε την Κυριακή το απόγευμα στην καφετέρια Τζοκόντα η Πανηπειρωτική Ένωση Καβάλας. Την Κυριακή ημερίδα του Ερυθρού Σταυρού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση στην υγεία. Στο 1ο γυμνάσιο το Σάββατο η πρώτη φάση του διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρίας.

 

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΚ διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας την ώρα της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης την περασμένη Κυριακή. Δωρεάν λεωφορεία για τους φιλάθλους στο ματς με το Κόσμιο στην Κομοτηνή. .

 

Διαβάστε επίσης