• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Στο Υπουργείο Εργασίας μεταφέρεται η διαφωνία της ΒΦΛ με τους 135 εργαζόμενους της. Με τη μεσολάβηση του Γιάννη Πασχαλίδη προετοιμάζεται Τριμερής, η οποία ίσως γίνει εντός της εβδομάδας. Δόθηκε στη δημοσιότητα το ψήφισμα της σύσκεψης στο Δημαρχείο, από την οποία απουσίαζαν οι 3 βουλευτές της ΝΔ και άλλοι παράγοντες του ίδιου κόμματος. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου άφησε να εννοηθεί ότι για το θέμα θα κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή, την οποία υπονόησε ότι θα κληθεί να απαντήσει ο Πρωθυπουργός.

 

Προβλήματα στην ακτοπλοΐα δημιούργησαν στον κόλπο της Καβάλας οι ισχυροί βοριάδες.Χαμηλές θερμοκρασίες σε όλο το Νομό μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η φετινή Αλφαβητοπαρέλαση. Η Επιτροπή του άρθρου 152 έκρινε ότι κακώς η Αποκεντρωμένη ακύρωσε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημωφέλεια για την εκποίηση έκτασης στην Άσπρη Άμμο. Συνεδριάζει αύριο παρουσιάσει του επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών η διοίκηση της Εργοανάπτυξης.

 

Με τη βοήθεια του ήλιου έγινε χθες στην Καβάλα ο αγιασμός των υδάτων. Σε ηλικία 74 ετών πέθανε στην Αθήνα ο Καβαλιώτης γιατρός Κώστας Λαλένης, γιος του Χαράλαμπου Λαλένη. Συχνές διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Θάσο. Άγνωστος κατέστρεψε βαχρογραφήματα χιλιάδων ετών σε βράχο στο Παγγαίο. Τους Φιλίππους επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

Την Κυριακή το πρωί στο Λούσυ κόβει βασιλόπιτα το Επιμελητήριο. Αναβίωσε χθες στη Νικήσιανη το έθιμο του Αράπη. Με τα Σάγια στη Νέα Καρβάλη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την περίοδο των εορτών.

 

4ος στη βαθμολογία της Φουτμπολ Λιγκ ο ΑΟΚ μετά τη νίκη του, με ανατροπή, στην Τρίγλια. Έφυγε από την ομάδα της Χαλκιδικής ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης. Σημαντική νίκη του ΓΣΕ στο Ψυχικό, εύκολη νίκη της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης