• 26 Οκτωβρίου 2021,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται από τοπικούς παράγοντες και φορείς η πληροφορία για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και στο Ν. Καβάλας. Σχετικές δηλώσεις έκαναν χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου. Τις πληροφορίες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία είχε μεταδώσει χθες το πρωί τηλεοπτική εκπομπή του Μέγκα. Αυξήθηκαν οι ασθενείς του Νοσοκομείου με κορωνοϊό αν και χθες τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν ελαφρώς μειωμένα.

 

Ισχυροί βόρειοι- βορειοανατολικοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή του Ν. Καβάλας, επηρεάζουν τα δρομολόγια των πλοίων ενώ θέτουν σε επιφυλακή τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Σε μία ώρα και τριάντα λεπτά έκανε το δρομολόγιο Κεραμωτή- Λιμένας φέρι μποτ χθες το πρωί. Κάηκε όχημα στην Εγνατία οδό, πρόλαβε και απομακρύνθηκε ο οδηγός του οχήματος. Καραμπόλα οχημάτων στο σημείο κατασκευής μετωπικών διοδίων στην Εγνατία, στο ύψος της διασταύρωσης Χαλκερού. Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη λειτουργία τη Δευτέρα δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσκεψη Μέτιου σήμερα στις Κρηνίδες κι ανακοίνωση από αυτόν της ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου συντήρησης του κτιρίου γυμνασίου- λυκείου της περιοχής. Το Επιμελητήριο Καβάλας δίνει τη δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση τροφίμων Ανούγκα. Κλείνει λόγω συνταξιοδότησης και μετά από 40 χρόνια λειτουργίας το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων Καραγιάννη. Διαμαρτυρία της ΚΝΕ για απομάκρυνση των αφισών και των μπάνερ που διαφημίζουν το φεστιβάλ της στο Πάρκο.

 

Καθαρισμός του περιαστικού δάσους χθες το απόγευμα από δύο συλλόγους, στην εξόρμηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος. Το Σάββατο η συναυλία της ΠΕ Καβάλας με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Ακόντισμα και δωρεάν είσοδο για το κοινό. Επικαιροποιούνται τα στοιχεία των δικαιούχων του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου. Την περασμένη Παρασκευή έγιναν εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΑΣ Καβάλας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ για αυτούς που βοήθησαν στο φεστιβάλ Φιλίππων που σύντομα τελειώνει.

 

Ερώτηση στη Βουλή για τη συμμετοχή του ΑΟΚ στη SL2 από βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής. Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ετοιμάζει την ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Διαβάστε επίσης