• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στους ασθενείς της Δράμας δίνει από χθες το Νοσοκομείο Καβάλας. Μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στην κλινική covid 6 τουλάχιστον άρρωστοι από την γειτονική πόλη. 36 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για την ΠΕ Καβάλας ο ΕΟΔΥ. 138 τεστ έκανε το Νοσοκομείο με 19 θετικά αποτελέσματα. Αρνητικά όλα τα ράπιτ τεστ στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Δύο εταιρίες της περιοχής έκαναν δωρεά ημερολόγια στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Συνεχίζεται για όλες τις γιορτές η καραντίνα.

 

Διαδικασία διαβούλευσης για τα έργα στον Άγιο Νικόλαο, στο πρόγραμμα Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, έκαναν χθες Δήμος- Επιμελητήριο- Εμπορικός Σύλλογος. Το Αστικό ΚΤΕΛ κατασκευάζει πλυντήριο- λιπαντήριο και πρατήριο καυσίμων σε ιδιόκτητο οικόπεδο στο Περιγιάλι. Διευρύνει το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ο Δήμος Παγγαίου. Την ερχόμενη εβδομάδα με ραντεβού η διανομή τροφίμων του Δήμου Καβάλας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Προβλήματα στη Θάσο προκάλεσε η χθεσινή βροχή. Να δοθεί το όνομα του Θόδωρου Καλλιοντζή στο κλειστό κολυμβητήριο προτείνει ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα ανταποδοτικά τέλη θα ακυρωθεί προβλέπει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κουνάκος. Διακοπή νερού σήμερα σε τμήμα του κέντρου της πόλης προς την παραλία. 14 μεταλλικούς κάδους για απορρίμματα και μπάζα προμηθεύτηκε ο Δήμος Νέστου.

 

Αναβολή στην έναρξη του προγράμματος Εξοικονομώ ΙΙ ζητά ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολος Παυλίδης. Διαδικτυακές δράσεις και εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών ετοιμάζει ο Δήμος Θάσου. Οι μαθητές του ειδικού γυμνασίου- λυκείου Καβάλας έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες για το προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας.  Διαδικτυακή εκδήλωση για το παράρτημα Καβάλας της Μαθηματικής Εταιρίας.

 

 

Διαβάστε επίσης