• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Η κακοκαιρία συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στο Νομό Καβάλας, κυριότερο των οποίων η μη επαναλειτουργία αρκετών σχολείων. Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία σε Λεκάνη- Κεχρόκαμπο- Θάσο και Δήμο Παγγαίου. Κλειστό δεύτερη μέρα το ΤΕΙ. Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία στο Δήμο Καβάλας. Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο. Πρόσκαιρη και περιορισμένη χιονόπτωση χθες το μεσημέρι στην Καβάλα.

 

Από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χρηματοδοτούνται οι μελέτες για την ολοκλήρωση της Περιμετρικής, το δρόμο προς το αεροδρόμιο, τους κόμβους Πέρνης και Οφρυνίου στην Εγνατία. Σχετικές ανακοινώσεις έκανε χθες ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης. Ερώτηση για τη συνένωση του ΤΕΙ Καβάλας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής ΝΔ Δράμας. Νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών δημιουργεί προοπτική άμεσης επανέναρξης των εξετάσεων για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης.

 

Οι κάτοικοι της συνοικίας Νεάπολη ζητούν από το Δήμο Καβάλας να ασχοληθεί με όλους τους πεζόδρομους της περιοχής και όχι μόνο με αυτόν της οδού Φρυγίας. Πρόβλημα παγετού δημιουργήθηκε χθες στους χώρους στάθμευσης του Νοσοκομείου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Ποτόλιας κατηγορεί τους άλλους υποψήφιους δημάρχους Καβάλας ότι είναι μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Βασιλόπιτα έκοψε η διοίκηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων. Το Σάββατο 19 Γενάρη η πρώτη εκδήλωση στο Όσκαρ μετά από 1,5 χρόνο. Πρόκειται για ρεσιτάλ πιάνου του Λάμπη Βασιλειάδη.

 

Μέχρι το τέλος του μήνα η επιλογή νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ. Το απόγευμα του Σαββάτου κόβει πίτα ο Σύλλογος των Μικρασιατών. Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της πόλης, με την ευκαιρία των εορτών.

 

Με το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Την Τετάρτη 16 Γενάρη το ματς του ΑΟΚ με την Ασπίδα Ξάνθης. Μόνο νίκη στο ματς με τον Εθνικό, λέει για την Energean Kavala BC ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης.

 

Διαβάστε επίσης