ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Ποσό μεγαλύτερο των 5 εκ ευρώ προερχόμενο από το ΕΣΠΑ διαθέτει για την τουριστική προβολή των επόμενων 3 ετών η Περιφέρεια ΑΜΘ. Η ανακοίνωση έγινε χθες από τον Χρήστο Μέτιο, στην πραγματοποίηση σύσκεψης στο γραφείο του. Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας αφορά ποικίλες δράσεις, από συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις έως προβολή στο διαδίκτυο. Προβλέπονται επίσης προσκλήσεις σε ξένους δημοσιογράφους που θα επισκεφθούν και τους 5 νομούς της Περιφέρειας.

 

Διακοπή ρεύματος σε συνοικίες της πόλης σημειώθηκε χθες βράδυ. Το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, αρνήθηκε στη συνεδρίαση του παράταση ωραρίου μουσικής σε κατάστημα στο Παληό. Περισσότερα σε σχέση με το 2019 θα είναι τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν στην Καβάλα τα δύο επόμενα χρόνια. 5 εταιρίες του Νομού Καβάλας συμμετέχουν στην μεγάλη έκθεση τροφίμων στην Κολωνία της Γερμανίας.

 

Ο Μάκης Δημητριάδης εξελέγη 3η συνεχόμενη θητεία στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ. Θανάσης Φιλόσογλου και Δέσποινα Σταυρίδου οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Καβάλας στη νέα κεντρική της επιτροπή. Το απόγευμα στις Κρηνίδες λαϊκή συνέλευση για να μην κλείσει το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την Λευκή Νύχτα την Παρασκευή στην Ελευθερούπολη. Στη 1 το μεσημέρι ορκίζονται στο Δημαρχείο νέοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι. Στο νέο λιμάνι για επιδιόρθωση της βλάβης στη μηχανή του το υδροπτέρυγο.

 

Το πρωί ένα ακόμη παζάρι από την Πνοή. Την Κυριακή ο Φυσιολατρικός Όμιλος οργανώνει εκδήλωση για την ανακύκλωση. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή του μήλου που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στον Αμυγδαλεώνα.

 

Εκδρομή του ΣΦΑΟΚ για το ματς του ΑΟΚ το Σάββατο με τον Ασπρόπυργο. Εκτός πλάνων του Δερμιτζάκη ο τιμωρημένος Καζαντζίδης. «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι» είπε ο Νίκος Πενταζίδης για την ήττα της Ένωσης από τους Μαχητές Πεύκων.

Διαβάστε επίσης