• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Περισσότεροι από 250 εργαζόμενοι και άνεργοι έλαβαν μέρος στις συναντήσεις που έγιναν χθες στη Μεγάλη Λέσχη, στην εκδήλωση «Ημέρα Εργασίας». Οργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας, φιλοξένησε τουλάχιστον 15 τοπικές επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό ή συνεργάτες. Εκτός από κατάθεση βιογραφικών και συνεντεύξεις υπήρξε και ενημέρωση τους για το πώς θα αναζητήσουν την πρώτη τους ή τη νέα τους εργασία. Χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου έκανε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Λεμονίδης. Ίδια εκδήλωση για επιχειρήσεις της Θάσου θέλει να διοργανώσει στην Καβάλα ο Δήμος του νησιού.

45χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο σε αγροτικό δρόμο κοντά στα Δωμάτια. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στο Νοσοκομείο. Λόγω καιρού δεν θα γίνει το πρώτο σημερινό δρομολόγιο του ταχύπλοού. Εκτός δρομολογίων με βλάβη το φέρι μποτ «Νικητής». Το σωματείο ιδιοκτητών Ταξί «Η Πρόοδος» ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία ΟΛΚ και Λιμεναρχείο. Η ανακοίνωση του σωματείου γίνεται με αφορμή την επαναφορά της πιάτσας στη χερσαία ζώνη λιμένα.

Κάτοικοι του Νέου Ζυγού και του Σταυρού Αμυγδαλεώνα αμφισβητούν την καταλληλότητα των παιχνιδιών στις νέες παιδικές χαρές στις ίδιες περιοχές. Να δείξουν εμπιστοσύνη στον κρεοπώλη που γνωρίζουν, ζητούν από τους καταναλωτές οι κτηνοτρόφοι. Σε τρία καταστήματα επί της οδού Κουντουριώτου οι νέες γκρι τέντες. Θα είναι ίδιες για όλες τις επιχειρήσεις στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων της Δ.Ε. Φιλίππων συναντήθηκε η νέα διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας.

Έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνημάτων από τον Γιάννη Κανίογλου. Εγκαινιάζεται το απόγευμα της Δευτέρας στη Μ. Λέσχη. Καθημερινά και περισσότεροι οι επισκέπτες από την Τουρκία, θα είναι πολλοί ως το τέλος της εβδομάδας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα Υγείας.

Πιθανόν το Σάββατο αντί της Κυριακής το εκτός έδρας ματς του ΑΟΚ στη Βέροια. Διαμαρτυρία της Ένωσης για τη διαιτησία στο ματς του περασμένου Σαββάτου με την Αρετσού.

Διαβάστε επίσης