• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται από χθες το πρωί το Νοσοκομείο Καβάλας λόγω της αύξησης των ασθενών με κορωνοϊό. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην Καβάλα ασθενείς από τη Δράμα, 7 ασθενείς με κορωνοϊό προέρχονται από τη Θάσο. Σχεδόν γεμάτη η ΜΕΘ. Αδυναμία του νοσηλευτικού ιδρύματος να λειτουργήσει δεύτερη κλινική Covid λόγω της γνωστής έλλειψης νοσηλευτών. Χθες τη διοίκηση του Νοσοκομείου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του τοπικού ΚΚΕ.

 

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Καβάλας Παύλος Παυλίδης. Ταλαιπωρήθηκαν χθες οι κάτοικοι της συνοικίας της Νεάπολης λόγω διακοπής νερού που τελικά ήταν πολύωρη. Δύο άνθρωποι 39 και 47 ετών πέθαναν ξαφνικά την Κυριακή στο Ν. Καβάλας, τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα οφείλονται σε παθολογικά αίτια. Από αύριο αλλαγές και στα δρομολόγια των πλοίων από Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου λόγω της απεργίας των πληρωμάτων.

 

Με τον Βρετανό Υπουργό Άμυνας συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ευθύνες στην Ενεργειακή Αιγαίου επιρρίπτουν οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια για την κατάσταση στις εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης. «Σε λίγες μέρες θα είναι απαραίτητο το φυσικό αέριο» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Μανώλης Κελαϊδάκης. Ο Γιώργος Βαφείδης παρέμεινε πρόεδρος του σωματείου Καφεζυθοπωλών. Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών και του Δασαρχείου για τους όρους με τους οποίους θα δέχονται επισκέψεις πολιτών.

 

Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα για τη Μέριμνα Παιδιού Καβάλας. 7 ελαιόδεντρα από τη Μεσσηνία θα μεταφυτευτούν σε διάφορα σημεία της πόλης. Και το 6ο Λύκειο Καβάλας πραγματοποίησε εκδήλωση μέσω προγράμματος Erasmus. Το νέο παιδικό βιβλίο της Ασημίνας Αγγελίδου παρουσιάζεται σε εκδήλωση την Παρασκευή στη «Μυροβόλο».

 

Σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΑΟΚ. Επανήλθε προπονητής του Νέστου ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

 

Διαβάστε επίσης