ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

244 ακίνητα που βρίσκονται στο Δήμο Καβάλας κι ανήκουν στο Δημόσιο έλαβαν το δρόμο προς το Υπερταμείο, ανακοίνωσε χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο η Δήμαρχος. Γνωστοποίησε την πρόθεση του Δήμου να παρέμβει στη διαδικασία καθώς ορισμένα από τα ακίνητα είναι ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα της πόλης.   Η κ. Τσανάκα ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για τα όσα ισχύουν στην κεντρική πλατεία. Κριτική στη διοίκηση από το Μάκη Παπαδόπουλο για προεκλογικές δράσεις. Ο Λεωνίδας Παππάς κατηγόρησε τη σχολική επιτροπή για μη αξιοκρατική πρόσληψη καθαρίστριας ενώ ο Βαγγέλης Παππάς επανέλαβε ότι οι πρόσφυγες στο «Ασημακοπούλου» είναι μόνιμοι.

 

Διπλάσιο δίκτυο φυσικού αερίου σε σχέση με αυτό που αρχικά ανακοινώθηκε θα κατασκευαστεί στην Καβάλα, υποστήριξε η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Την απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών περιμένει το υδροπτέρυγο για να αρχίσει δρομολόγια από και προς τον Λιμένα. Προσωρινά απαγορεύτηκαν τα δρομολόγια του φέρι μποτ «Φιλιάγκος» αφού την Κυριακή το βράδυ συνελήφθη ο καπετάνιος του. 125 στειρώσεις αδέσποτων έκανε μέσω οργάνωσης ο φιλοζωικός σύλλογος «Αίσωπος». Δεν έπεισε το πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας ο γιατρός που κατηγορείται ότι εργάζονταν στο Νοσοκομείο χωρίς πτυχίο. «Σύγχρονος Δήμος» το όνομα της δημοτικής παράταξης που ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης.

 

Εμμέσως ανακοίνωσε στήριξη στην υποψηφιότητα Μέτιου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρόφιμα στους δικαιούχους του μοίρασε χθες το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Καθησυχαστική ανακοίνωση για την πυρκαγιά της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της εξέδωσε η ΒΦΛ. Παρέμβαση υπέρ του ΝΟΚ για το ακίνητο που διαχειρίζεται στο λιμάνι από το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ολοκληρώνεται το βράδυ η ΚαβάλαExpo, ικανοποίηση στο Επιμελητήριο για τους επισκέπτες. Δοκιμαστικά θα ηχήσουν το πρωί οι σειρήνες. Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το κτίριο του ΙΚΑ στις 10 το πρωί.

 

Κέρινο ομοίωμα της Μελίνας Μερκούρη στο μουσείο του Θόδωρου Κοκκινίδη. Συνεχίζονται πρωί και απόγευμα θεατρικές παραστάσεις στην κεντρική πλατεία με θέμα τις κακοποιημένες γυναίκες. Ένα μήνα θα λειτουργήσει στο δημοτική καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου.

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας έλαβαν χθες από τον ΑΟΚ εισιτήριο διαρκείας κι υποσχέθηκαν να τον στηρίξουν οικονομικά. Δωρεάν λεωφορεία για το ματς της Κυριακής στην Ξάνθη. Αγιασμός το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» για το τμήμα στίβου του ΑΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης