• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο είχε το Σάββατο στην Αθήνα η Δήμαρχος. Εντός των ημερών ο Αρχιεπίσκοπος θα συναντήσει και τον Αρχιμανδρίτη Παύλο Κίτσο. Συλλογή υπογραφών υπέρ του Αρχιμανδρίτη Κίτσου έξω από εκκλησίες της πόλης. Τελέστηκε χθες το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Προκόπιου. Το θέμα της διαδοχής θα συζητήσει στη σημερινή συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Ασημακοπούλου θα επισκεφθεί σήμερα ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Υ. Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος. Η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νέστου αλλά και ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος είναι κατηγορούμενοι στο τέλος του μήνα στο Μονομελές για το σχολείο της Γραβούνας. Σύμφωνα με χθεσινή δήλωση της δημάρχου τα σχολεία του Δήμου Καβάλας είναι έτοιμα για τον σημερινό αγιασμό. Απολύθηκε από τη ΒΦΛ γυναίκα εργαζόμενη, η οποία δεν δέχθηκε τις ειδικές ατομικές συμβάσεις. Για αρκετούς μήνες ήταν σε άδεια λόγω κύησης. Δωρεά 1.000 ευρώ έκανε στο τοπικό ΚΚΕ η Δήμαρχος. Η δωρεά έγινε στη μνήμη των γονέων της, για την αγορά από την τοπική οργάνωση ιδιόκτητων γραφείων.

Το πρωί σύσκεψη συνταξιούχων στο Διοικητήριο. Μετά από μήνυση του σωματείου των εργαζομένων ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δίνει εξηγήσεις σήμερα στο Πταισματοδικείο. Απόφαση της ΕΡΓΟΣΕ αποδεικνύει ότι ακόμη και σήμερα ότι το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του νέου λιμανιού με τους Τοξότες είναι σε φάση μελετών. Κι άλλα κτίρια για ΤΟΜΥ στην Καβάλα ψάχνει η 4η ΥΠΕ. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου υπέρ της σιδηροδρομικής σύνδεσης και του Ε61. Πληρώνονται την Τετάρτη τα επιδόματα της Πρόνοιας. Γενική συνέλευση κάνουν το βράδυ τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου.

Έναρξη εγγραφών σήμερα για τα τμήματα δραστηριοτήτων του Λυκείου των Ελληνίδων και της Λέσχης Ποντίων. Το απόγευμα στη Δ.Βιβλιοθήκη εκδήλωση του συλλόγου των Μικρασιατών με θέμα τη Σμύρνη. Το απόγευμα εκδήλωση και του συλλόγου των Τριτέκνων.

Δύο νίκες του ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο, επί του Αστέρα Φωληάς και του Ορφέα Ελευθερούπολης. Νίκησε ο Νέστος στο κύπελλο της ΕΠΣΚ, ηττήθηκε σε φιλικό από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Αετός Ορφάνου. Άρεσε η Ένωση στο φιλικό με τον ΓΣΕ, τον οποίο κέρδισε 97-63.

 

Διαβάστε επίσης