ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Την έναρξη της διαδικασίας πώλησης της Εγνατίας οδού μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την Παρασκευή η Κυβέρνηση. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρία προγραμματίζει άμεσο ηλεκτρονικό διαγωνισμό των νέων διοδίων, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών στην Παράκαμψη. Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο Δήμος Καβάλας που αν χρειαστεί θα διαμαρτυρηθεί εκ νέου στο συμβούλιο της Εγνατίας Οδού ΑΕ.

 

Με διαφορά 116 ψήφων η Φώφη Γεννηματά πρώτευσε στις επαναληπτικές εκλογές της Κεντροαριστεράς στο Νομό. Πρώτος στην Καβάλα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Δομές εκπαίδευσης προσφύγων σε 7 σχολεία ανακοίνωσε για το Δήμο Καβάλας το Υπουργείο Παιδείας. Η απόφαση αφορά δύο Γυμνάσια, ένα Νηπιαγωγείο και 4 δημοτικά. Μετά την αξιολόγηση η νομοθετική ρύθμιση που αφορά άτοκη επιστροφή χρημάτων επιδομάτων συνταξιούχων του ΙΚΑ Καβάλας. Δεν περιλαμβάνεται η όδευση του αγωγού ΤΑΡ στα θέματα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη.

 

Πρωτοβουλία του Δήμου Θάσου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Δυτική Αττική. Έως τρεις σταυρούς σε όλα τα τμήματα στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Αύριο η ανακήρυξη των υποψηφίων. Νεφροπαθείς από την ΑΜΘ συναντήθηκαν χθες στην πόλη μας. Ερώτηση για την επιπλέον χρηματοδότηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και της Παιδόπολης κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η υποδοχή και η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη. Μόλις 5 εποχιακούς θα προσλάβει η ΔΕΥΑΚ. Μισθούς 3 μηνών θα πληρωθούν με δικαστική απόφαση οι συμβασιούχοι του Δήμου Θάσου.

 

90 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου στο Επιμελητήριο. Πνοή και Άγιος Νέστορας πραγματοποιούν το πρωί εκδήλωση για τα δικαιώματα των παιδιών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Το απόγευμα εκδήλωση με το ίδιο θέμα στη Δ. Βιβλιοθήκη. Συνάντηση μελών του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου θα γίνει στις 6 το απόγευμα σε καφετέρια στο Εμπορικό Κέντρο.

 

Ψυχωμένος ο Αετός Ορφανού νίκησε 1-0 τον ΑΟΚ και τον «έριξε» από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Νίκησε ο Νέστος. Νίκησε η Ένωση και ο ΓΣΕ. Αλλάζει προπονητή ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Έχασε από τα Γιαννιτσά η γυναικεία ομάδα βόλευ του ΑΟΚ.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης