ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

24 άτομα πρόκειται να προσληφθούν στα δύο ΤΟΜΥ της Καβάλας, σύμφωνα με την προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας. Οι δύο μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας θα λειτουργήσουν στο ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά και στο παλιό Νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης εκτιμά ότι το ενδιαφέρον ειδικά των γιατρών θα είναι μικρό. Τα δύο ΤΟΜΥ θα λειτουργούν από το πρωί ως το βράδυ με στόχο να περιορίσουν την κίνηση στο νοσοκομείο όπου τελικά θα εξυπηρετούνται μόνο τα σοβαρά περιστατικά.

 

Άγνωστο παραμένει αν σήμερα επαναλειτουργήσει το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Θα εξαρτηθεί από το προσωπικό αφού δύο τουλάχιστον άτομα ανακοίνωσαν ότι αρχίζουν επίσχεση εργασίας. Παραμένει εκτός δρομολογίων το φέρι μποτ Νικητής. Αρχές Σεπτέμβρη η υπογραφή της σύμβασης για την ιδιωτικοποίηση της κατοικίας του στρατηγού στην συνοικία της Παναγίας. Συνεδριάζουν αυτήν την εβδομάδα οι επιτροπές του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πέμπτη και Παρασκευή συνεδριάζουν τα δημοτικά συμβούλια Νέστου και Θάσου.

 

Κηδεύτηκε χθες στο Μακρυχώρι Νέστου 73χρονος συνταξιούχος που την Παρασκευή τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας από σκάλα, την οποία χρησιμοποίησε για να κόψει σύκα από δέντρο. Στο περιστατικό εμφανίζεται εμπλεκόμενο επιβατικό αυτοκίνητο που κινήθηκε κοντά στη συκιά. Σταθερός στα 347 άτομα ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Για τις εργασίες στο 20ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο θα στεγαστεί το Ειδικό σχολείο, ενημερώθηκε ο σύλλογος ΑμΕΑ. 3 άτομα αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα. Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο. Ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη κατηγορούμενος για παρεμπόριο.

 

Παράταση μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη έλαβε η προθεσμία κατάθεσης εισηγήσεων για το 1ο συνέδριο ιστορίας Δήμου Νέστου. Τριήμερες θα είναι και φέτος οι εκδηλώσεις στο δάσος των Πεντακοσίων που αρχές Σεπτέμβρη οργανώνει ο σύλλογος της περιοχής. Την Πέμπτη λαϊκό γλέντι στη Καλαμίτσα.

 

Με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Ψάλτη ο ΑΟΚ νίκησε χθες σε φιλική αναμέτρηση τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Αποκτήθηκε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Ρομπέρ. Συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ φορ. Στον Νέστο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπαντάνης. Επέστρεψε στην Ένωση ο Πιεβάλιτσα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης