ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με αφορμή την γνωστή δικαστική απόφαση της 13ης Ιουλίου διαπιστώνεται κινητικότητα στα θέματα της ΒΦΛ κι έτσι σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα γίνεται Τριμερής. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας που ανοίγει έναν νέο κύκλο διαλόγου ανάμεσα στους απολυμένους και τη ΒΦΛ. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της εταιρίας με δύο απολυμένους, τους οποίους προτίθεται να αποζημιώσει.

 

Την Τετάρτη στην Καβάλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από σήμερα προετοιμάζει την επίσκεψη ο Μακάριος Λαζαρίδης. Αύριο έρχεται ο Λευθέρης Αυγενάκης. Πιθανό είναι να επισκεφθεί αύριο την πόλη μας η Υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Παραμένει εκτός δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου το φέρι μποτ Νικητής. Το μεσημέρι του Σαββάτου κάηκε στο Ζυγό αγροτική αποθήκη. Ένα από τα κρουαζιερόπλοια που επρόκειτο να βρεθεί στην Καβάλα τον Οκτώβρη ακύρωσε την άφιξη του. Προφυλακίστηκαν δύο από τους 8 κατηγορούμενους για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι.

 

Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Κ. Σιμιτσής. Κατά τον κ. Σκουρλέτη οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2019. Πνίγηκε 63χρονος στη Θάσο. Χρήματα από τα μέλη τους και τους φίλους των ζώων χρειάζεται για τις αυξημένες δραστηριότητες του ο Αίσωπος. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε τις συλλήψεις 9 ατόμων για ισάριθμες υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για νέα απεργία των εργαζομένων της Εγνατίας Οδού την Πέμπτη, ημέρα δημοπράτησης των διοδίων στην Παράκαμψη.

 

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ Cosmopolis. Προωθητική καμπάνια στην αγορά της Ρωσίας ετοιμάζει η Π.Ε. Καβάλας. Το Θέατρο των Πολιτών ετοιμάζει την 3η θεατρική κατασκήνωση στη Θάσο. Πετυχημένο λαϊκό γλέντι πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι του Στεγνού. Η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου συγχαίρει τρεις μαθητές του που με τις πανελλαδικές εξετάσεις συγκέντρωσαν επαρκή βαθμολογία για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα πανεπιστημιακά μουσικά τμήματα.

 

Αδαμάκης, Προβατίδης, Σέχου και Παυλίδης οι μεταγραφές του Σαββατοκύριακου στον ΑΟΚ. Στο Βώλακα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν το Σάββατο τα Δαβιτζόγλεια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης