Μετά τους Αδαμάκη, Προβατίδη, Σέχου – Πήρε και Παυλίδη ο ΑΟΚ από το Ναζιανζό

 Μετά τους Αδαμάκη, Προβατίδη, Σέχου – Πήρε και Παυλίδη ο ΑΟΚ  από το Ναζιανζό

Παίκτης του ΑΟΚ θεωρείται και 22χρονος μεσοαμυντικός Θανάσης Παυλίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Ο Παυλίδης πέρσι το καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στον ΑΟΚ με τον Γιάννη Ταουσιάνη αλλά τότε δεν αποκτήθηκε. Τώρα ήρθε η ώρα να φορέσει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.  Απέμεινε μόνο το τυπικό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.  Ο Παυλίδης πέρσι ήταν και αρχηγός της ομάδας της Καρβάλης.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ένα μεταγραφικό τριήμερο του ΑΟΚ που άρχισε την Παρασκευή με τον Σέχου και συνεχίστηκε το Σάββατο με Προβατίδη και Αδαμάκη.

Αυτή την εβδομάδα έπεται συνέχεια.  Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, πιστεύεται ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.  Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει 10 μεταγραφές:

Δήμιζας από Τρίγλια Ραφήνας, Ψάλτης από Πανθρακικό, Λυμπεράκης από ΑΕΚ, Χατζηκυριάκου από Ηρακλή Καβάλας, Σέχου από ΙΝΚΑ Χανίων,  Αδαμάκης από Βρασίδα Νέας Περάμου, Προβατίδης από Κ-17 του ΠΑΟΚ, Αλιατίδης από Απόλλων Σμύρνης, Βαλαβανόπουλος από ΑΟΚ, Παυλίδης από Καρβάλη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ για Αδαμάκη και Προβατίδη   
Ο Αθλητικός   Όμιλος   ΚΑΒΑΛΑ  καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη (επιθετικός)  που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Βρασίδα Ν. Περάμου, και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ανδρική του ομάδα.
Επίσης, καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον Ανέστη Προβατίδη  (16/5/2001), σέντερ φορ προερχόμενο  από την  Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2009. Πρόκειται για 2 εξαιρετικές περιπτώσεις νεαρών γηγενών ποδοσφαιριστών που έχουν το απαιτούμενο ταλέντο και τις βάσεις  για να μπορέσουν να εξελιχθούν,  και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, και αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκαν.

Στον Βώλακα της Δράμας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟΚ
Ο Αθλητικός   Όμιλος   ΚΑΒΑΛΑ  ανακοινώνει πως  οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας θα διεξαχθούν στις 27 & 28 Ιουλίου ενώ ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση θα γίνουν στις 31 Ιουλίου.

Επίσης, στις 21 Αυγούστου η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τον Βώλακα όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε υψόμετρο 900 μέτρων. Εκεί  υπό τις οδηγίες του Κ.Ανυφαντάκη και των συνεργατών του, οι ποδοσφαιριστές μας θα  παραμείνουν για 1 βδομάδα, με σκοπό να μπουν οι βάσεις για την δημιουργία ενός ομοιογενούς και αποδοτικού συνόλου  σε ένα προπονητικό κέντρο με όλες τις απαραίτητες  παροχές και τις κατάλληλες συνθήκες που ικανοποιούν κάθε ποδοσφαιριστή.

 

Διαβάστε επίσης