ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Μία ακόμη τουριστικού περιεχομένου επένδυση προγραμματίζεται στο κέντρο της πόλης. Η καπναποθήκη επί των οδών Δοϊράνης και Καράνου θα μετατραπεί σε μικρό ξενοδοχείο. Μικρό ξενοδοχείο- ενοικιαζόμενα δωμάτια θα λειτουργήσει σύντομα στην αγορά του Αγίου Νικολάου. 5 και 6 Σεπτέμβρη ο διεθνής διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Για τα 140 στρέμματα του οποίου φαίνεται να ενδιαφέρονται δύο σχολές πιλότων.

 

Προσωπικό και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μετακινήθηκαν το βράδυ από το Νομό Καβάλας στη Ζάκυνθο για να ενισχύσουν το έργο κατάσβεσης μεγάλης πυρκαγιάς. Μια λάθος απόφαση των αρμοδίων, σύμφωνα με την οποία Αλγερινοί συνυπάρχουν με Πακιστανούς, προκάλεσε επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο των προσφύγων στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Μάλλον την Παρασκευή θα επαναλειτουργήσει το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Δύσκολα θα επωφεληθεί του εξωδικαστικού μηχανισμού. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συνάντησαν την Παρασκευή κτηνοτρόφους και το δ.σ. του τμήματος ΑΜ του ΓΕΩΤΕΕ. Ανησυχία γεωτεχνικών για πιθανές πολλές πυρκαγιές σε υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών.

 

Με θέμα τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης σε όσους χρωστούν στον Δήμο, δίνει το μεσημέρι συνέντευξη τύπου ο αντιδήμαρχος Ηλίας Καλανταρίδης. Νέα συνεργάτης πολιτικός μηχανικός για το Δήμαρχο Παγγαίου. Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ελευθερούπολη. Διαμαρτυρίες αγροτών από τη Θάσο για την καθυστέρηση στην καταβολή αποζημιώσεων από τις φωτιές του περασμένου Σεπτέμβρη. Συνελήφθη 33χρονος στην Καβάλα επειδή λίγη ώρα νωρίτερα έκλεψε επιβατικό αυτοκίνητο.

 

Με παιδική παράσταση ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ των Φιλίππων. Ταινία από την Αργεντινή από σήμερα στον Ζέφυρο. Εκδηλώσεις του συλλόγου Θεσσαλών, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων υποστηρίζει οικονομικά η Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Με σκορ 5-1 ο ΑΟΚ νίκησε χθες το Νευροκόπι κι αμέσως μετά επέστρεψε στην Καβάλα αφού η περίοδος προετοιμασίας στο Βώλακα τέλειωσε. Εξετάζεται η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού Κεϊτά. Το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της Ένωσης. 3-1 νίκησε ο Νέστος τον Ξηροπόταμο. Παίκτης της Δόξας γίνεται προσωρινά ο Αντώνης Λαδάκης, προκειμένου να την ενισχύσει στο μπαράζ με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης