• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στο ξενοδοχείο Λούσυ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή λήξης του 6ου αεροπορικού και θαλάσσιου σόου. Φανερή η ικανοποίηση των τοπικών φορέων αλλά και του διευθυντή του σόου Πάνου Γεωργιάδη. Γεμάτη κόσμο το Σαββατοκύριακο η πόλη της Καβάλας, φυσικά λόγω του αεροπορικού σόου. Πετυχημένη και η εκδήλωση χθες το πρωί στη Νέα Πέραμο.

 

Η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων πρόκειται να απασχολήσει το βράδυ τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έως χθες οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είχαν λάβει γραπτή εισήγηση του θέματος από τη διοίκηση του Δήμου. Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο και τα διόδια στην Παράκαμψη. Επιστολή Ποτόλια στον πρόεδρο του Δ.Σ. για το θέμα των απολυμένων της ΒΦΛ. Το πλοίο της Ενεργειακής Αιγαίου μετέφερε από τον Πρίνο στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου τραυματισμένο κοριτσάκι αφού δεν υπήρχε πλοίο επιφυλακής. Η δημοτική παράταξη του Βαγγέλη Παππά μετατρέπεται σε σωματείο.  Αρχίζει το πρωί στο 15ο δημοτικό σχολείο η δημιουργική απασχόληση 165 παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

 

Το απόγευμα στη Ξάνθη συνάντηση επαγγελματιών της ΑΜΘ για την Αυτοδιαχείριση και τα πνευματικά δικαιώματα. Η Καβάλα έχει τα πιο λίγα και τα πιο ακριβά αεροπορικά δρομολόγια για την Αθήνα. Ολοκληρώνονται το βράδυ με συνάντηση χορευτικών συλλόγων στο Αρχαίο Θέατρο οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Μικροπεριστατικά πυρκαγιών το Σαββατοκύριακο στον πρώην Δήμο Ελευθερών και τη Θάσο. Εντός της εβδομάδας λύνεται το πρόβλημα στις Γλάστρες, στο Παληό. Θερινό σχολείο στο ΤΕΙ με θέμα τα φωτοβολταϊκά. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί το ΠΑΜΕ.

 

Από το βράδυ αρχίζουν οι προβολές ταινιών στον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο. Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2017 ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας. Πρώτη φορά στην πόλη μας μέσω του αεροπορικού σόου και του ΟΛΚ το mobile cinema.

 

Δύο χάλκινα μετάλλια για την Κατερίνα Λαφτσή στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου εφήβων- νεανίδων. Αθανασιάδης και Παντόπουλος οι πρώτες μεταγραφές της Καβάλας BC. Κυκλοφορούν εντός των ημερών τα διαρκείας του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης