• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δικό του εξοπλισμό για να μπορεί να ελέγχει την ατμοσφαιρική ρύπανση αποκτά ο Δήμος Καβάλας. Η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί μέσω της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια, η οποία μέτρησε δοκιμαστικά τους ρύπους στη Νέα Καρβάλη τους δύο τελευταίους μήνες του 2017. Υπάρχει μάλιστα προοπτική ο εξοπλισμός να είναι φορητός ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις καταγγελιών πολιτών. Μέχρι τώρα τέτοιο εξοπλισμό διαθέτει μόνο η Π.Ε.

 

Θα συζητηθεί μεθαύριο Τετάρτη στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καβάλας για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Την Παρασκευή 4 Μάη η Λευκή Νύχτα του 2018. Η απόφαση λήφθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο, εκπρόσωποι του οποίου συναντούν σήμερα τη δήμαρχο. Συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ΕΤΑΔ και το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Θάνο Βούρδα θα επιδιώξουν να έχουν εντός των ημερών οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η αεροπορική εταιρία Aegean συνεχίζει να υποβαθμίζει το αεροδρόμιο της Καβάλας με τα δρομολόγια που αποφάσισε για το προσεχές Καλοκαίρι. Το απόγευμα κόβει βασιλόπιτα η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» του Κωστή Σιμιτσή. Παράπονα του συλλόγου των φίλων της Παιδόπολης προς τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ Σωτήρη Σωτηριάδη.

 

Σε αδιέξοδο η διοργάνωση του αεροπορικού σόου, νέα σύσκεψη των διοργανωτών ίσως και σήμερα. Επιχειρηματικές αποστολές του Επιμελητηρίου σε Βουκουρέστι- Βελιγράδι. Αργεί κι άλλο η δημοπράτηση του έργου ανακαίνισης του Αμφιθεάτρου αφού δεν είναι έτοιμη η σχετική μελέτη. Εντός των ημερών η επίσημη ανακοίνωση της λαϊκής συνέλευσης του Ζυγού. «Θα καλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο πρόβλημα των νιτρικών» υποστηρίζει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου. Σήμερα η ΛΑΕ Καβάλας συναντά τη διοίκηση των συμβολαιογράφων στην ΑΜΘ. Το Δήμαρχο Παγγαίου συναντά σήμερα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στο Θόδωρο Μαρκόπουλο ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Καβάλας κ. Μιχάλης Σκορδάς.

 

Με πολύ κόσμο έκοψε χθες την πίτα του ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών. Παρουσιάστηκαν το Σάββατο σε εκδήλωση στο Ιμαρέτ τα νέα βιβλία του Θοδωρή Γκόνη και του Στράτου Καλαφάτη. Την Κυριακή στην Παλιά Καβάλα ο 5ος χειμερινός ορεινός αγώνας δρόμου.

 

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε χθες ο ΑΟΚ στο Διδυμότειχο. Νίκησε ο Αετός Ορφανού, έχασε ο Νέστος. Νίκησε η Ένωση, που μετά την ήττα του Χαρίλαου Τρικούπη πάτησε κορυφή. Έχασε στα Λιμενάρια ο Κεραυνός Πέρνης, τον έφθασε στην βαθμολογία της Α’ κατηγορίας η ΑΕΚ.

 

Διαβάστε επίσης